Lesson of Evil: Nový thriller Takashi Miikeho

Lesson of Evil: Nový thriller Takashi Miikeho | Fandíme filmu
Jak by se měl učitel ve škole správně vypořádat s neposlušnými žáky? Správně - brokovnicí! Pusťte si první teaser trailer.

Seiji Hasumi je nejoblíbenější učitel na střední škole. Jenomže pod sympatickým zevnějškem se skrývá člověk s psychopatickými sklony. Problémové žáky, kteří ve škole tropí nepořádek a šikanují své spolužáky, Seiji jednoho po druhém vraždí.

Příběh čerpá ze stejnojmenné knihy Lesson of the Evil japonského spisovatele Yusuke Kishiho, který román sériově publikoval od roku 2008 do roku 2010. Japonský uznávaný tvůrce Takashi Miike (13 samurajů, Ichi: The Killer) je univerzální režisér, kterému žádný žánr není cizí a Yusukeho knihu se rozhodl zadaptovat a převést ji na filmové plátno. K tomu mu budou dělat společnost japonští herci Hideaki Ito (Nemilosrdný střelec) v roli Seija Hasumiho, dále Fumi Nikaido, Shota Sometani (Sadako 3D) nebo Kento Hyashi. Filmování probíhalo od dubna do července letošního roku.

Teaser nám toho příliš neřekne. Obyčejný den na střední japonské škole obyčejných studentů a učitelů. Učitel Hasumi působí na své okolí vřelým dojmem, všichni ho uznávají a mají rádi. Ovšem do té doby, než se chopí brokovnice a začnou se dít strašné věci. Japonci s ukazováním násilí nemají problém a režisér nám snad poodkryje více šťavnatých záběrů v další ukázce.

 

Lesson of Evil: Teaser

 

Zdroje: Asian Wiki, Twitch

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest