Terminátor 6: Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger na fotce

Terminátor 6: Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger na fotce | Fandíme filmu
TriStar Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
A vrátí se jedna postava z Terminátora 2?

Tak jsou po letech zase spolu. Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger se objevili na společné fotografii, kterou sdílel Arnold při příležitosti Lindiných narozenin. Pro porovnání přidal fotku z časů Terminátora 2, takže při porovnání s momentkou ze zákulisí Terminátora 6 můžeme vidět, jak se na dvojici podepsal zub času.

Co dalšího se kolem filmu v poslední době děje? Natáčení se přesunulo do ateliérů, takže nic moc. Víme, že v Maďarsku budou filmaři ještě do poloviny října, pak by se měli přesunout to Spojených států. Stále s také chystá akční sekvence s obřím letadlem Lockheed C-5 Galaxy. Havárie letounu se měla točit v Rakousku (nebo za to minimálně loboval Schwarzenegger), v tuhle chvíli se nicméně zdá, že scéna bude realizována nejspíš ve Španělsku. V Maďarsku se krom ateliérů filmaři podívají také do továrny Mercedes-Benz, tak můžeme spekulovat, zda bude představovat nějaké náhodné tovární prostředí, jaká jsou pro sérii typická, anebo jestli zde třeba tvůrci nechají vzniknout výrobní linku na Terminátory.

Do filmu byl v létě obsazen také Tristán Ulloa a spekuluje se o tom, jestli si náhodou nezahraje postavu Enriqueho známou z Terminátora 2. Postavu si můžete pamatovat jako militantního parťáka Sarah Connor z pouště. Vše nasvědčuje tomu, že se ve filmu objeví znovu mladý John Connor, tak proč ne Enrique. Ale pro zatím jde pouze o spekulaci. Fotku s Arnoldem a Lindou najdete dole v galerii.

Děj film je zasazený do Mexika, jednou z hlavních hrdinek bude mladá Mexičanka, společně s postavami Sarah Connor (Linda Hamilton) a T-800 (Arnold Schwarzenegger). Nové postavy ztvární Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna a Diego Boneta. Snímek má ignorovat všechny Terminator filmy, které netočil James Cameron, který také produkuje. Scénář píše Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Zdroje: The Terminator Fans I, II, III, Arnold Schwarzenegger

Galerie: 4

Terminátor 6: Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger na fotce | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger na fotce | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger na fotce | Fandíme filmu Terminátor 6: Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger na fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest