The Last Voyage of Demeter: V hlavní roli Aragorn?

The Last Voyage of Demeter: V hlavní roli Aragorn? | Fandíme filmu
Nejnovější zpracování Draculy nabírá obsazení a našlo scenáristu.

O filmu s hororovým námětem The Last Voyage of The Demeter jsme vás už dříve informovali, takže ve stručnosti: Upíří příběh vypráví o lodi Demeter, která vyplouvá z Rumunska s Drákulou na palubě a doráží na břehy Anglie jen se šíleným kapitánem a bez posádky. Projekt, přehazovaný jako horký brambor z režiséra na režiséra, se stále nedokázal dát do pohybu a když, už to vypadalo na konečné zrealizování s Noomi Rapace v jedné z hlavních rolí, dala herečka radši přednost Scottovýmu Prometheovi a zase se začínalo od nuly.

Teď se ale filmu ujal Neil Marshall, autor Pádu do tmy, či Soudného dne a film se dal konečně do pohybu. Hlavní role byla nabídnuta Viggo Mortensenovi, který by měl ztvárnit Henryho Clemense. O jakou roli by přesně šlo, můžeme zatím jen spekulovat. Po jeho boku by se měl objevit Ben Kingsley, jakožto kapitán lodi. Na scénáři zatím pracuje nepříliš zkušený Lowell Cauffiel - producent a autor několika méně známých novel. Prudokovat by měli Mike Medavoy, Arnold Messer a Bradley Fischer (Černá labuť, Prokletý ostrov).

Jestli film bude konečně natočen a zda se Viggo ujme role, zatím ještě není jisté. Pravdou, ale je, že se náš „Aragorn“ momentálně nijak výrazně vytížený není, a tak by se projektu klidně chopit mohl.

Zdroj: Bloody Disgusting

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest