Eternals: Příští marvelovka dostala svoji režisérku

Eternals: Příští marvelovka dostala svoji režisérku | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Víme, kdo zrežíruje dobrodružství nesmrtelných bytostí inspirovaných řeckou mytologií.

Marvel stále tají, co bude točit po Avengers 4. Jistotu máme jen u Spider-Mana: Far From Home, který se momentálně natáčí u nás v Česku. Pak je všechno sázka do loterie. Jedním z projektů, který dorazí dříve než později, jsou Eternals. Před časem se začaly objevovat neurčité spekulace o tom, že by se látka mohla chystat na plátna, posléze jsme se dozvěděli, že scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi a teď známe i režisérku. Tou se stala Chloe Zhao. Ta dříve byla jednou z kandidátek na režii Black Widow. Tu sice nakonec dostala na starost Cate Shortland, ale tím pro Chloe dobrodružství s Marvelem neskončilo. Původem čínská režisérka na sebe upozornila melancholických kovbojským dramatem Jezdec (trailer níže) a teď dostala na starost Eternals.

Snímek bude pojednávat o nesmrtelných bytostech zvaných Eternalové, které k obrazu svému vytvořili božští Celestialové. Spolu s Eternaly vznikli také Devianti, jejich pokřivená odnož, která s Eternaly soupeří o nadvládu. Eternalové jsou do značné míry inspirovaní řeckými bájemi. Podle Hollywood Reporteru se chystaný snímek bude soustředit na romantický vztah mezi Ikarisem (Eternalem, který je v komiksech otcem pověstného Ikarose) a Sersi, což je Eternalka, která si oblíbila život mezi smrtelnými lidmi.

Marvel by měl podle Hollywood Reporteru pro film dát dohromady etnicky rozmanité obsazení. Spolu se Zhao o režii usilovali Nicole Kassell (chystaný seriál Watchmen), Travis Knight (Bumblebee) a dvojice Cristina Gallego, Cira Guerra (Birrds of Passage).

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahaly, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Zdroje: THR

Galerie: 4

Eternals: Příští marvelovka dostala svoji režisérku | Fandíme filmu Eternals: Příští marvelovka dostala svoji režisérku | Fandíme filmu Eternals: Příští marvelovka dostala svoji režisérku | Fandíme filmu Eternals: Příští marvelovka dostala svoji režisérku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest