Avengers 4: Režiséři labužnicky dráždí fanoušky

Avengers 4: Režiséři labužnicky dráždí fanoušky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Russoovi nás královsky trollí. Anebo odhalili název Avengers 4? K tomu lepší pohled na novou podobu Black Widow.

Avengers: Infinity War jsou jedním z nejúspěšnějších filmů dějin a skončili cliffhangerem. Příliš tedy nepřekvapí, že jakoukoliv sebemenší potenciální zprávu o Avengers 4 internet okamžitě slupne jako malinu. Naposledy režiséři Russoovi sdíleli na sociálních sítích fotku s komentářem „look hard“ - dívej se pozorně. (Všechny fotky jsou na konci článku).

Na fotce vidíme Joa Russoa, jak sedí v ateliéru. To je celkem zřejmé. Co dalšího fanoušci už stačili z fotky vyčíst? Začněme od jednoduchých postřehů a pokračujme k těm bláznivějším. Vlevo dole je na stěně zřejmě napsáno Mary Lou, což je pracovní název projektu. Drtivá většina hollywoodských blockbusterů nějaký pracovní název má, aby se produkci podařilo odklonit alespoň část pozornosti nenechavých fandů.

Úplně napravo je na bedně vzadu zdánlivě napsáno „hard“. Že by to bylo tak prosté? Dále na levé straně fotky můžeme vidět zařízení, které leželo na stole v Avengers: Infinity War. Odkazují Russoovi jednoduše na tuhle konkrétní věc? Bude mít zařízení ještě význam? Na Blu-ray se kapitola se scénou jmenuje Avengers: Assemble, někteří fanoušci tak začali spekulovat o tom, že se tak bude jmenovat čtvrtý film. Možná jste si všimli také nápisu „Nachi“. To je firma, která se specializuje na výrobu nejrůznějších strojů, nářadí a robotických ramen. V tomhle případě se zdá, že jde o svářečské rameno.

No a ti největší ezoterici vidí v obrázku čtyři Áčka, popřípadě rovnou nápis End Game. V minulosti se objevily nepotvrzené zprávy, že by se tak čtvrtý Avengers film mohl jmenovat, ale už tehdy kolem téhle varianty vládly jisté pochybnosti.

Každopádně je fascinující, jak nevinnou fotkou a nevinným komentářem dovedou Russoovi vyvolat masivní fanouškovskou odezvu. Uvidíme, jestli z obrázku jednou vyleze něco kloudného, anebo si s námi režiséři jen pohrávají.

Nějaké další novinky? V galerii najdete lepší pohled na novou podobu Black Widow.

Zdroje: Russoovi, Reddit,

Galerie: 6

Avengers 4: Režiséři labužnicky dráždí fanoušky | Fandíme filmu Avengers 4: Režiséři labužnicky dráždí fanoušky | Fandíme filmu Avengers 4: Režiséři labužnicky dráždí fanoušky | Fandíme filmu Avengers 4: Režiséři labužnicky dráždí fanoušky | Fandíme filmu Avengers 4: Režiséři labužnicky dráždí fanoušky | Fandíme filmu Avengers 4: Režiséři labužnicky dráždí fanoušky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest