Replicas: Nový trailer na klonovací sci-fi s Keanu Reevesem

Replicas: Nový trailer na klonovací sci-fi s Keanu Reevesem | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Keanu Reeves zkouší přenést lidské vědomí do počítače. A možná dokáže i klonovat lidi.

Ve sci-fi Replicas hraje Keanu Reeves vědce, který pracuje na technologii přenosu lidského vědomí. Podle oficiální synopse zahyne zbytek jeho rodiny při autonehodě a on se pokusí naklonovat jejich těla a vytvořit tak jejich dokonalé kopie. Je však postaven před Sofiinu volbu, když se ukáže, že dovede probudit zpátky k životu pouze tři mrtvé ze čtyř. Nový trailer však skoro jako by naznačoval, že se při přesunu vědomí stane něco neočekávaného a klonovaní nejsou tak docela sami sebou. Ale kdo ví, platit samozřejmě mohou obě dvě skutečnosti.

Snímek halí určitá nejistota. Připravuje se od roku 2014, během příprav změnil režiséra, první trailer představil už loni a měl být uvedený letos, ale od loňského traileru se neobjevila o filmu žádná další zmínka a stále uvedený nebyl. Trailery se navíc dost liší, objevily se tak spekulace o tom, zda se film nedočkal nějakých dalších úprav. Tak či tak projekt působí zajímavě a jsme zvědaví, co z něj nakonec vyleze.

Krom Keanu Reevese dále hrají Alice Eve a Thomas Middleditch, finálním režisérem byl Jeffrey Nachmanoff, scenárista snímků Den poté a Konečná.

Galerie: 3

Replicas: Nový trailer na klonovací sci-fi s Keanu Reevesem | Fandíme filmu Replicas: Nový trailer na klonovací sci-fi s Keanu Reevesem | Fandíme filmu Replicas: Nový trailer na klonovací sci-fi s Keanu Reevesem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest