Joker našel náhradu za Aleca Baldwina pro roli Waynea

Joker našel náhradu za Aleca Baldwina pro roli Waynea | Fandíme filmu
Batmanovů tatínek konečně obsazen. Také je tu oficiální synopse a snímek odhalil zajímavého producenta.

Včera jsme tu měli první fotky z Jokera, nového komiksového filmu, ve kterém slovutný padouch dostal hlavní roli. Pro zpestření pár fotek přidáváme i dnes, ale co je zásadní, společně se začátkem natáčení byl obsazený také Thomas Wayne, z komiksů velice dobře známý otec Bruce Waynea. Dříve bylo oznámeno, že roli dostal Alec Baldwin, ten však kvůli pracovní vytíženosti z role stejně rychle vycouval, jako do ní předtím vklouznul. Jeho náhradníkem se nakonec stal Brett Cullen. Toho můžete znát třeba z Narcos nebo z Temný rytíř povstal.

Cullenovo obsazení bylo odhaleno v rámci tiskové zprávy, kde se také krom již známých skutečností dozvídáme, že jedním z producentů filmu je Bradley Cooper. Mezi producenty naopak chybí Martin Scorsese, o kterém se dříve mluvilo jako o záštitě celého projektu. Tisková zpráva také uvádí oficiální synopsi:

Joker se soustředí na ikonického Batmanova úhlavního nepřítele a je originálním samostatným příběhem, který předtím nebyl na velkém plátně nikdy realizován. Režisér Todd Phillips přibližuje osobnost Arthura Flecka (Joaquin Phoenix), muže odvrhnutého společností. Není to jen charakterní studie, ale také varovná zpráva v širším slova smyslu.

Režíruje Todd Phillips (Pařba ve Vegas), produkuje Martin Scorsese, scénář píše Scott Silver (8. míle). Hlavní roli hraje Joaquin Phoenix a má jít o kriminálku zasazenou do skutečného New Yorku 80. let minulého století, která by pojednávala o neúspěšném komikovi, který se postupně mění v úspěšného kriminálníka. Datum premiéry je stanoveno na 4. 10. 2019.

Zdroje: Batman-News, ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest