Avengers: Kteří hrdinové dostávají nejvíc prostoru, kteří nejméně

Avengers: Kteří hrdinové dostávají nejvíc prostoru, kteří nejméně | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se na podrobné srovnání toho, kolik toho jednotliví hrdinové namluví v marvelovských týmovkách.

Reddit je nekonečnou studnicí fanoušků se spoustou volného času. Zajímalo by vás, který z marvelovských hrdinů dostává v jednotlivých týmovkách nejvíc prostoru? Máme pro vás odpověď. V minulosti se objevila měření založená na základě minut na plátně, teď je tu srovnání postavené na počtu pronesených replik.

6 original Avengers from 'The Avengers' movie, number of spoken lines comparison [OC] from r/marvelstudios

Začněme porovnáním původních šesti Avengerů, napříč čtyřmi marvelovskými týmovkami – Avengers, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War a Avengers: Infinity War. Jak vidíte v tabulce, ve všech filmech toho nejvíc namluvil Iron Man. Captain America se jako jediný dokáže ve většině případů držet v závěsu (dokonce ani ve svém vlastním filmu – Captain America: Civil War – Tonyho nepředběhl) a výrazně ztrácí jen v Infinity War, kde byl jednoznačně vedlejší postavou. Infinity War je také jediným snímkem, ve kterém se výrazněji dostali ke slovu Thor a Hulk/Bruce Banner, kteří jinak společně s Hawkeyem bývají v týmovkách těmi tichými vzadu. Black Widow se obvykle drží někde ve zlatém středu, jen v Infinity War výrazně zaostává – spolu s Capem je vedlejší postavou.

Avengers: Infinity War - number of spoken lines per Avenger [OC] from r/marvelstudios
Avengers: IW - words count per character for every character that had at least 100 words [OC] from u/reddit_user_1948

Pak je tu porovnání všech postav v Infinity War. První tabulka ukazuje znovu počet replik, druhá z nějakého důvodu počítá najednou slova, ale zase zahrnuje víc postav. Tady vidíme, že Iron Man opět jasně vede, i když je Infinity War podle tvůrců „Thanosův“ snímek. Tony prostě rád mluví, potažmo tedy Robert Downey Jr. Pak už následuje Thanos a další průběh žebříčku vidíte sami. Není bez zajímavosti, že kupříkladu Pepper Potts toho za chvilku na plátně napovídala víc než Black Widow, kterou předběhl ještě Red Skull. Několik dalších hrdinů, včetně Captaina Ameriky a Black Panthera pak dokázal „přemluvit“ trpaslík Eitiri v podání Petera Dinklage, který se podobně jako Skull či Pepper objevil v jedné jediné scéně.

Avengers: IW - words count per character in each 'team'. [OC] from r/marvelstudios

Poslední tabulka operuje se stejnými daty jako ta předchozí, ale rozděluje jednotlivé hrdiny do skupin. Nejvíc prostoru měli původní Avengers, se kterými zdatně drží krok Strážci Galaxie. Avengers, kteří se přidali k týmu později, prozatím hrají druhé housle, a pokud natrvalo nezemřeli (Vision), na svou příležitost teprve čekají. Výrazný časový příděl měl Doctor Strange, který patřil mezi výraznější hráče. Záporáky táhl kupředu především Thanos, jinak toho příliš nenamluvili. Wakanda byla pro tentokrát zcela upozaděná, alespoň co se pronesených replik týče.

Avengers: Age of Ultron

01.05.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Avengers: Kteří hrdinové dostávají nejvíc prostoru, kteří nejméně | Fandíme filmu Avengers: Kteří hrdinové dostávají nejvíc prostoru, kteří nejméně | Fandíme filmu Avengers: Kteří hrdinové dostávají nejvíc prostoru, kteří nejméně | Fandíme filmu Avengers: Kteří hrdinové dostávají nejvíc prostoru, kteří nejméně | Fandíme filmu Avengers: Kteří hrdinové dostávají nejvíc prostoru, kteří nejméně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest