Batman: Neštěstí ohrožuje Gangster Squad

Batman: Neštěstí ohrožuje Gangster Squad | Fandíme filmu
Událost v coloradském kině ohrožuje budoucnost snímku Gangster Squad. AKTUALIZOVÁNO podruhé: Na kdy se odsouvá premiéra?

AKTUALIZACE 2: Už víme, že závadná scéna bude odstraněna a místo ní natočí filmaři nějakou náhradní. Teď také vyšlo najevo, na kdy bude odsunuta premiéra. Bylo potřeba najít takové datum, aby se podařilo shromáždit všechny herce na nezbytné přetáčky, aby film neměl v kinech nějakou výraznou konkurenci a aby měli herci v kalendáři volno na propagační kolečko. A zatím se jako nejpravděpodobnější termín, který by splňoval všechny požadavky, jeví 11. ledna 2013. (Zdroj: THR)

AKTUALIZACE: Tak studio nakonec rozhodlo, že střelba v kině bude z Gangster Squad vystřihnuta a film podstoupí přetáčky.

Neštěstí v Auroře má další dohru. Mafiánský snímek Gangster Squad má tu smůlu, že v jedné z jeho vrcholných scén skupina padouchů začne střílet do diváků plného kina (jak ostatně můžete vidět v traileru). Warner nejprve stáhl všechny upoutávky na film, prakticky počítá s odsunutím premiéry na pozdější termín a dokonce uvažuje o tom, že by film nechal přestříhat. Inkriminovaná scéna by mohla být výrazně zkrácena, nebo z filmu kompletně zmizet. Rozhodnutí bude zřejmě záležet na reakcích z testovacích projekcí. Osobně s podobným rozhodnutím nesouhlasím, ale je jasné, že pro studio je na prvním místě byznys, a pokud by „závadná“ scéna měla ohrozit komerční výsledek celého filmu, bude potřeba nějakým způsobem reagovat (Podobně jako když byli po jedenáctém září Američané nějakou dobu citliví na scény demolování New Yorku či záběrů na již neexistující dvě věže).

Co nového kolem samotného případu? Anne Hathaway a otec Heatha Ledgera se jako další osoby spojené s filmem vyjádřili k celému případu. Hathaway především projevila soustrast, Ledgerův otec žádá, aby vina nebyla přikládána jeho synovi. Samotný vrah sedí zavřený na samotce, aby ho nemohl napadnout nikdo ze spoluvězňů, v ranních hodinách stanul před soudem a hrozí mu trest smrti. Sedmnáct postřelených je stále v nemocnici.

 

Zdroje: Variety, LA Times, THR, Yahoo, CNN

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest