Muži v černém 3: Podrobné preview

Muži v černém 3: Podrobné preview | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Všechny informace o novém dobrodružství agentů J a K. Kdy si to rozdají s dalším šmejdem z vesmíru?

Kdo by to byl řekl, že Muži v černém se nám poprvé představili už před dlouhými čtrnácti lety. Toto sympatické sci-fi přineslo příjemnou oddechovou zábavu, navíc se mu podařilo naplno zabodovat i finančně, tudíž se o dalších pět let později dočkalo pokračování. To už kvalitativně docela pokulhávalo, i tak si ale studio Sony v roce 2009 usmyslelo, že v horizontu několika let uvede do kin trojku. Do scénáře se pustil Etan Cohen (autor Tropické bouře nebo Madagaskaru 2, neplést si jej však s čtyřnásobným oscarovým laureátem!) a na palubu projektu postupně přistoupili všichni hlavní navrátilci. Režie se tak opět ujme Barry Sonnenfeld a v hlavních rolích znovu uvidíme Willa Smithe, Tommy Lee Jonese či Ripa Torna. K těmto již důvěrně známým tvářím pak přibyl především Josh Brolin (o jeho roli čtěte níže), Jemaine Clement (hlavní záporák Boris), Emma Thompson či zpěvačka Nicole Scherzinger. Tvůrci se navíc rozhodli svést ne na vlně 3D, čehož se mnoho fanoušků po nepovedených konverzích zděsilo, jejich obavy se však snažil zahnat Will Smith. Učinil tak zhruba před rokem v prvním promo videu (bylo natočeno dlouho před začátkem samotné produkce), ve kterém ujišťoval, že samotné 3D bude kvalitní, cool a kdo ví, co ještě.

Posuneme se k ději, upozorňujeme však předem, že následující text bude obsahovat lehké spoilery, tudíž čtěte jen na vlastní uvážení. O příběhu samotném se toho drží dost pod pokličkou, jisté je tedy pouze to, že se MIB budou muset vypořádat s dalším šmejdem z vesmíru, který bude chtít naši planetu srovnat se zemí. Ve třetích Mužích v černém by se přitom měl objevit v sérii zatím nevídaný prvek, a to cestování časem. Značná část snímku se totiž bude odehrávat v minulosti (konkrétně v roce 1969), kam se ze současného světa vydává agent J, aby se setkal s mladou verzí agenta K. Pravou ruku Willa Smithe však v této části příběhu logicky neztvární Tommy Lee Jones, ale již zmíněný Josh Brolin. Tvůrci přitom slibují spoustu vtípků a narážek na tehdejší celebrity a vlivné persony (kupříkladu na Andyho Warhola, jehož si zahraje Bill Hader).

Samotné natáčení odstartovalo vloni na podzim, v souvislosti s ním však začaly na internet prosakovat první problémy ohledně filmu. Vše se točilo kolem scénáře, který produkci rozdělil na dvě poloviny. Zatímco s linkou ze současnosti byli tvůrci spokojeni (a začali ji též v listopadu natáčet), část odehrávající se v minulosti na tom byla o dost hůř. Na její přepsání byl najat častý spolupracovník Bretta Ratnera a Stevena Spielberga - Jeff Nathanson. Podle dostupných informací scénář upravoval téměř přes celou zimu, aby se mohlo v únoru začít opět natáčet. Tento plán se však nenaplnil, neboť studio ještě v březnu nebylo s částí scénáře spokojeno a rozhodlo se povolat Davida Koeppa, aby udělal finální úpravy. Po dlouhých průtazích bylo na začátku března konečně všechno připraveno a Barry Sonnenfeld mohl zavelet k opětovnému spuštění kamer. Všemožné průtahy však nepotěšily jak fanoušky (přepisování scénáře není nikdy pozitivním indikátorem), tak tvůrce. Asi nejvíce se ozýval Josh Brolin, jenž kvůli neočekávaným odkladům musel značně změnit svůj rozvrh dalších filmů.

Teď už se pomalu přesuneme k dosud zveřejněným materiálům. Jedním dechem je však třeba dodat, že jich není mnoho, neboť natáčení stále probíhá. Kromě výše zmíněného promo videa přinášíme zatím pouze fotky z natáčení, a to jak z loňského podzimu, tak letošního jara (úplně nejčerstvější je pak ta, na které je spolu se Smithem i rapper Jay-Z, jenž se přišel podívat na plac). Patrné je z nich především to, že Brolin je jako mladý agent K Tommy Lee Jonesovi hooodně podobný. Muži v černém 3 se do českých kin podívají 24. května 2012, prvního traileru bychom se přitom měli dočkat nejpozději letos na podzim. Tak zůstaňte naladění.

Galerie: 9

Muži v černém 3: Podrobné preview | Fandíme filmu Muži v černém 3: Podrobné preview | Fandíme filmu Muži v černém 3: Podrobné preview | Fandíme filmu Muži v černém 3: Podrobné preview | Fandíme filmu Muži v černém 3: Podrobné preview | Fandíme filmu Muži v černém 3: Podrobné preview | Fandíme filmu Muži v černém 3: Podrobné preview | Fandíme filmu Muži v černém 3: Podrobné preview | Fandíme filmu Muži v černém 3: Podrobné preview | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest