Avengers 4: Setkání kterých postav můžeme očekávat

Avengers 4: Setkání kterých postav můžeme očekávat | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Herci se při rozhovorech snaží být opatrní, nicméně čas od času pořádně ani netuší, že něco prozrazují.

Podrobnosti o probíhajících dotáčkách Avengers 4 jsou držené pod pokličkou. Čas od času se nicméně objeví o chystané týmovce nějaká jiná zajímavost. Pom Klementieff (představitelka Mantis) v jednom rozhovoru uvedla, že se při natáčení setkala s Danai Gurira (Okoye) a Brie Larson (Captain Marvel). Herečky jsme v Avengers: Infinity War pohromadě neviděli, můžeme tedy usuzovat, že jejich společná scéna přijde až v Avengers 4. Mantis je navíc v tuhle chvíli rozpadlá na prach, Klementieff tedy znovu potvrdila to, co už dávno víme – že se postavy vymazané z existence znovu vrátí k životu. Nelze vyloučit, že se herečky setkaly v zákulisí, aniž by natáčely společnou scénu, nicméně už delší dobu se šušká o tom, že v Avengers 4 bude scéna, ve které se objeví naráz úplně všichni hrdinové a podobné nenápadné zmínky herců to jen potvrzují.

Už loni se objevilo online video ze zákulisí (viz níže), ve kterém společně vystupují Karen Gillan (Nebula), Evangeline Lilly (Wasp), Paul Rudd (Ant-Man) a Zoe Saldana (Gamora). Na scéně jsou společně s herci a štábem také režiséři Peyton Reed (Ant-Man 2) a Joa a Anthony Russoovi (Avengeres 3 a 4), takže je možné, že ve velkém komplexu ateliérů v Atlantě současně točily v jeden den scény dva různé filmy a společné foto herců v kostýmech nic neznamená. Vyloučit však nelze ani to, že se právě tahle čtveřice v nějaké společné scéně skutečně objeví.

Odpovědi nám dá až budoucnost, zatím se můžete podívat do galerie na fanouškovský obrázek, který sdíleli režiséři Russoovi. Je na něm poměrně depresivní pohled na prořídlé řady Avengers, v parafrázi na Poslední večeři.

Zdroje: Paper Mag, Russo Brothers

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Avengers 4: Setkání kterých postav můžeme očekávat | Fandíme filmu Avengers 4: Setkání kterých postav můžeme očekávat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest