Why Stop Now: Komedie od scenáristy oscarové Philadelphie

Why Stop Now: Komedie od scenáristy oscarové Philadelphie | Fandíme filmu
Jesse Eisenberg se snaží dostat Melissu Leo do léčebny. Nevyjde to a do cesty se jim připlete ztřeštěný Tracy Morgan. Pusťte si trailer.

Eli Smith je mladý klavírní génius a brzy ho čeká konkurz do prestižního hudebního programu. Jenže v onen den, kdy se tam Eli chystá, chce jeho drogově závislá matka Penny podstoupit rehabilitační proceduru. Bohužel kvůli závadě v systému Penny na odvykačku nenastoupí, a tak jsou nuceni vyhledat pomoc u drogového dealera Sprinklese, který Eliho matku nelegálními látkami zásoboval. Mladý hudebník je tak vtažen do víru problémů a bláznivých situací.

Why Stop Now vychází z krátkého snímku Predisposed, který byl uveden na festivalu v Sundance, a za oběma projekty stojí neznámý režisér Phil Dorling a scénárista oscarové Philadelphie, Ron Nysweran. Ke svému celovečernímu titulu si přizvali Jesseho Eisenberga (Sociální síť, Zombieland), který ztvárňuje hlavního hrdinu Eliho. Jeho závislou matku si zahraje Melissa Leo (The Fighter) a tvář drogového dealera získal Tracy Morgan (seriál Studio 30 Rock). Dále ve filmu uvidíme Isiaha Withlocka Jr. a Sarah Ramor. Film bude uveden v amerických kinech 17. srpna.

Z ukázky to vypadá, že máme čekat hořkosladký příběh plný emocí. Eisenberg se v komediálním žánru pohybovat umí a Morgan je rozený hláškař, tak si snad v dialogových scénách slušně přihrají. Jinak mě ale trailer nijak zvlášť neoslovil. Pár míst k pousmání tu je a song od Mrs. Magician je chytlavý, ale jinak nám upoutávka nedává žádný důvod, proč bychom se na film měli těšit.

 

Why Stop Now: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest