Goats: David Duchovny má rád kozy

Goats: David Duchovny má rád kozy | Fandíme filmu
Agent Fox Mulder si v chystané komedii zahraje svérázného pasáčka koz. Podívejte se na trailer.

David Duchovny již pět let řádí v seriálu Californication, kde se mu opravdu daří a navázal tak na svou kultovní roli agenta Muldera. Na velkém plátně to však není tak veselé. Naposledy jsme ho mohli vidět po boku Demi Moore v celkem příjemné komedii Jonesovi. Jenže to bylo v roce 2009. Davida jsme tak mohli zahlédnout jen ve zmiňované roli sarkastické spisovatelé. Tento rok si zahraje vousatého kozího muže, který rád rozdává životní moudra.

Film je adaptací stejnojmenné knihy amerického spisovatele Marka Poiriera (ten navíc připravil i scénář) a předvede příběh patnáctiletého Ellise, jehož život není úplně normální. Otec se dávno odstěhoval a jeho hippie mamka je pořádně trhlá. Nejvíc baví s podivným kozím mužem, který již léta bydlí v chatrči na jejich pozemku. Ellis chce poznat také normální život ve městě, a proto se rozhodne nastoupit na střední školu mimo svůj rodný Tucson. Dokáže se vyrovnat se světem mimo zapadlé maloměsto?

V této nezávislé komedii si vedle Davida Duchovnyho, jenž ztvární kozího mudrce, zahrají také Vera Farmiga (Orphan, Zdrojový kód). Dále se objeví mladičký Graham Phillips (Ellis), spíš divadelní a seriálový herec, z filmu se objevil v Božském Evanovi. Také se představí Keri Russell (Mission: Impossible III), Ty Burrell (Neuvěřitelný Hulk) nebo Justin Kirk (seriál Tráva).

Film zaštítila producentka komedie Děcka jsou v pohodě a za kameru se posadil Christopher Neil, pro kterého to byl režisérský debut. Z uvolněného traileru nemám ty nejlepší pocity, film nepůsobí příliš vtipně a nejspíš půjde jen o trochu praštěnou, nijak výjimečnou komedii, která může jedině překvapit. V USA si Kozy odbydou premiéru v srpnu. My se zřejmě tohoto nezávislého počinu jen tak nedočkáme.

 

Goats: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest