X-Men: Dark Phoenix: Dotáčky začaly

X-Men: Dark Phoenix: Dotáčky začaly | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Simon Kinberg sdílí fotky ze zákulisí.

Před třemi dny se filmaři vrátili do Vancouveru, aby pokračovali v natáčení X-Men: Dark Phoenix. Potvrzují to na Instagramu režisér Simon Kinberg a herečka Minka Kelly, která se podle všeho od Kinberga snaží přiučit režisérskému řemeslu. Stále nevíme, zda se jedná o dotáčky nebo přetáčky, ani to, jak budou rozsáhlé budou. Kinberg mluví o dotáčkách a tvrdí, že budou krátké. Stále také tvrdí, že by měl snímek mít premiéru 14. 2. 2019. Uvidíme tedy, jak to všechno nakonec dopadne, podrobnosti o nejasnostech, které produkci provázejí, jsme rozepsali ve starším článku. V galerii najdete zákulisní fotky.

X-Meny dal profesor Charles Xavier dohromady proto, aby chránili svět, který je nenávidí. X-Meni bojovali v řadě bitev, zažili spolu mnoho dobrodružství napříč galaxiemi, zápasili s nepřáteli s neomezenou mocí, ale nic z toho je nemohlo připravit na šok, který je čeká. Jedna z nich, Jean Grey, získala sílu za hranicemi všeho chápání a ta síla ji naprosto zničila. X-Meni se musí rozhodnout mezi svou drahou přítelkyní a osudem celého vesmíru.

V hlavních rolích hrají Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Evan Peters, Olivia Munn, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Alexandra Shipp a Kodi Smit-McPhee. Scénář napsal a režíruje Simon Kinberg. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 14. 2. 2019.

Zdroje: Minka Kelly, Simon Kinberg

Galerie: 5

X-Men: Dark Phoenix: Dotáčky začaly | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Dotáčky začaly | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Dotáčky začaly | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Dotáčky začaly | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Dotáčky začaly | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest