Star Wars zrušily spin-off z planety Tatooine

Star Wars zrušily spin-off z planety Tatooine | Fandíme filmu
Jeden z tvůrců Star Wars potvrdil, že ještě donedávna se chystal další spin-off Hvězdných válek.

Production designer Neil Lamont navrhl výtvarnou podobu obou dosavadních Star Wars spin-offů a u příležitosti vydání Solo: A Star Wars Story na domácím videu promluvil s novináři. V jednom z rozhovorů uvedl, že ještě před časem společně s kolegy připravovali další spin-off Star Wars, pro který připravovali kulisy planety Tatooine. Projekt byl nicméně pozastaven.

Lamont blíže neprozradil, o jaký projekt se jednalo, nicméně to koresponduje se staršími zprávami, podle kterých po neúspěchu Sola Lucasfilm pozastavil práce na všech spin-offech. Pro jaký snímek byla kulisa určena, o tom můžeme pouze spekulovat. V době, kdy jsme se dozvěděli o tom, že Lucasfilm ruší spin-offy, se nicméně objevila neoficiální informace serveru Making Star Wars, podle které Lucasfilm v tichosti připravoval v ateliérech Pinewood spin-off, který nebyl o Boba Fettovi, o Obi-Wan Kenobim ani o žádném z dalších témat, o kterých jsme do té doby slýchali. Údajně se mělo jednat o snímek, který by se nějakým způsobe točil kolem vesmírného přístavu Mos Eisley. A ten se nachází právě na planetě Tatooine. Collider pro změnu v té době uváděl, že přípravy spin-offu s Obi-Wanem už byly „docela daleko“.

Možná kulisy byly pro některých z těchto projektů, možná pro něco úplně jiného. Tak či tak, podle Lamontova vyjádření Lucasfilm zkrátka ještě před nedávnem chystal film zasazený na Tatooine a přípravy byly následně pozastaveny. Tak třeba se časem dozvíme, o jaký Star Wars projekt jsme vlastně přišli.

PS: Shodou okolností Ewan McGregor čerstvě v rozhovoru uvedl, že momentálně se spin-off s Obi-Wanem nechystá, ale pokud by se objevila ta příležitost, s chutí by se jí chopil:

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest