Man of Steel: První teaser trailer

Man of Steel: První teaser trailer | Fandíme filmu
V mizerné kvalitě, ale přece.

Na Comic-Conu se promítal první teaser trailer na nového Supermana. Oficiálně ho uvidíme až v pátek, ale dle očekávání se už teď na internetu objevil pirátský záznam. Kvalita je tentokrát opravdu mizerná, ale pokud nemůžete odolat, s chutí do koukání. Podle zpráv z Conu v té změti šmouh sledujeme následující:

Video začíná probleskujícími záběry ze Smallvillu, vidíme farmu, malý Clark pobíhá v červené pláštěnce. Vizuál je hodně odlišný od předchozích Supermanů. Starší, zarostlý Clark kráčí zasněženou cestou v zimním městě. Russell Crowe hovoří o inspiraci dětí k velkým činům. Prostřih na hlas Kevina Costnera, také on Clarkovi radí, jak se stát tím, kým chce být.

Na konci Clark (Henry Cavill) drží malý kousek kovu s logem ve tvaru písmene S. Clark poprvé ve stodole vidí kosmickou loď, ve které přiletěl. Trailer skáče časem sem a tam, například vidíme, jak jako malý kluk zachránil autobus plný dětí. Potopí se za autobusem do vody a utrhne dveře. Táta Kent Clarkovi říká, že lidé se bojí toho, čemu nerozumí. Následě se Clark baví s hologramem Jor-Ela. Konečně vidíme Supermana v kostýmu (to je ten moment, kdy obecenstvo v sále jásá). Nejdřív jde zasněženou krajinou, potom letí a chytí člověka, který spadl z budovy. Záběr na Lois Lane (Amy Adams), záběr na Supermana v poutech.

Záběr na Clarka, jak si nasazuje ve výtahu brýle. Záběr na Clarka, jehož polonahé tělo je v plamenech. V dalším záběru Clark proráží dveře od trezoru, které jsme viděli na první oficiální fotce z filmu. Vypadá to, že ho někdo hodil. Hudba je pochmurnější, než Williamsova (a čtenář Standa správně v komentářích podotýká, že je to starší recyklace). Trailer působí hodně temným „podzimním“ dojmem. Hlas vypravěče říká, že se svět k Supermanovi obrací zády, protože mu nedůvěřuje. V závěru je vidět kratičký záblesk Zodovy tváře (Michael Shannon). Dozvídáme se, že Clarka někdo v dětství při záchraně autobusu načapal. A konečně: V traileru prý není ani jedna jediná Snyderova klasická zpomalovačka.

Tak to alespoň na místě viděl redaktor serveru We Got This Covered. Jestli někdo z vás vidí v těch šmouhách to samé, má bod ;-).

 

Man of Steel: První teaser v pirátské kvalitě

 

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest