Man of Steel jako odrazový můstek pro Justice League?

Man of Steel jako odrazový můstek pro Justice League? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
A bude nový Superman 3D?

Zack Snyder v minulosti rázně popíral, že by jeho Man of Steel měl jakoukoliv návaznost na hypotetický filmový DC Universe, teď však server ComicBookMovie tvrdí, že má zákulisní informaci, podle které by se ve filmu měly objevit narážky na ostatní členy Justice League, jmenovitě především na Wonder Woman. Pokud Man of Steel uspěje, měly by být narážky odrazovým můstkem k dalšímu vývoji, ať už k Justice League nebo samostatnému filmu s Wonder Woman. Jak se to slučuje s předchozím tvrzením Zacka Snydera? Pokud uvedená zpráva není jen obyčejná kachna, tak buď režisér prostě a jednoduše zapíral, anebo může být onou „narážkou“ třeba dodatečně dotočená potitulková scéna.

Nicméně momentálně Warner reálně připravuje jenom sólového Supermana. Příprava jakýchkoliv dalších projektů je ve fázi teoretického plánování. Studio doufalo, že producentskou záštitu nad dalším vývojem by mohl převzít Christopher Nolan, ale ten dal bratřím Warnerovým košem, a ti teď musejí plánovat od nuly. Jeff Robinov se konkrétně nechal slyšet, že zhruba během měsíce by studio mělo mít hotový definitivní plán dalšího postupu.

Nicméně důležité je alespoň to, že DC (v partnerství s Warnery) nezahálí úplně a zatím dělá alespoň všechno pro to, aby hrdiny z Justice League dostalo do co nejširšího diváckého povědomí. Už dříve jsme vás informovali o tom, že DC zrestartovalo celý svůj komiksový vesmír a začalo vyprávět příběhy všech hrdinů od začátku, tak, aby nálákalo nové čtenáře a vyvolalo mediální zájem. Dnes ráno jsme se zase dozvěděli, že v novém Lego filmu se objěví Superman i Batman.

Ve stejném článku jste mohli vidět také trailer na videohru Lego Batman 2: DC Super Heroes, ve které se kromě Batmana objeví také Superman, Wonder Woman, Green Lantern a Flash. Ještě větší pozornost herní obce mají veleúspěšné videohry od společnosti Rocksteady (Batman: Arkham Asylum, Batham: Arkham City), která teď chystá ke svým populárním titulům prequel, ve kterém se dozvíme, jak se Batman poprvé pustil do křížku s Jokerem. Děj se bude odehrávat v padesátých letech minulého století a jednou z klíčových linech by mělo být i zakládání Justice League of America. Hra se chystá na rok 2014.

To ale samozřejmě není všechno, DC podporuje veřejné povědomí o JL také pomocí nových hraček, animovaných seriálů popřípadě v nedávného video filmu Justice League: Doom (viz trailer na konci článku). Taktika to není určitě špatná, ale pořád se obávám, že staromódní hrdinové od DC nikdy nebudou tak populární, jako banda od Marvelu, i kdyby nakladatelství prodalo dětem a geekům sebevíc hraček a sebevíc komiksových sešitů.

A ještě dodatek závěrem: Warner se údajně momentálně rozhoduje, zda Muže z oceli zkonvertovat či nezkonvertovat do 3D (nejprve se objevila informace, že je to hotová věc, pak se zdroj malinko mírnil). Bojím se, že to znamená jediné: Dabované a předražené 3D konverze nás v kinech neminou. Ale musíme doufat. Dole v galerii si na závěr můžete prohlédnout obrazy Supermana ze stejné výstavy, ze které jsme vám včera ukázali obrazy Batmana.

 

Justice League: Doom - Trailer

 

Zdroje: Variety, LA Times, Slashfilm, ComicBookMovie

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Man of Steel jako odrazový můstek pro Justice League? | Fandíme filmu Man of Steel jako odrazový můstek pro Justice League? | Fandíme filmu Man of Steel jako odrazový můstek pro Justice League? | Fandíme filmu Man of Steel jako odrazový můstek pro Justice League? | Fandíme filmu Man of Steel jako odrazový můstek pro Justice League? | Fandíme filmu Man of Steel jako odrazový můstek pro Justice League? | Fandíme filmu Man of Steel jako odrazový můstek pro Justice League? | Fandíme filmu Man of Steel jako odrazový můstek pro Justice League? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest