Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku

Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Fotky sdíleli i další členové štábu. A jaké vystřižené scény s Leiou můžeme v Episodě IX očekávat?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Oficiální tisková zpráva před začátkem natáčení proklamovala, že J.J. Abrams chystá „závěrečný díl ságy rodu Skywalkerů“, nicméně největším překvapením byl pro fanoušky jednoznačně návrat Leiy. Dosud jsme věděli pouze to, že se návrat uskuteční s pomocí vystřižených scén z Epizody VII. Redaktoři Slashfilmu zapátrali po tom, jaké vystřižené scény s Leiou existují anebo by alespoň teoreticky existovat mohly a měly by to být následující:

Na konci Síla se probouzí měly vést Rey s Leiou daleko delší rozhovor, ve kterém Leia Rey říká, jak je na ni hrdá a ubezpečuje ji, že ji nepotká stejný osud, jako Kylo Rena. Další scéna prošla minimálně zásadní změnou. Leia měla být původně osobou, která dostane od Maz Kanaty světelný meč. Scéna se nakonec zásadně změnila, světelný meč dostal Finn. Pak je tu scéna, ve které Leia měla proslov k bojovníkům rezistance, po tom, co se podařilo zničit základnu Starkiller. A poslední varianta? Šušká se, že v jeden čas měla Leia osobně letět na Hosnian Prime, aby osobně žádala Republiku o pomoc. Zda nakonec scéna byla natočena, je ve hvězdách.

Jak tedy sami vidíte, vesměs šlo o motivační promluvy, řečnění o svobodě a vzdoru či osobní rozpravy o Kylo Renovi, vesměs tedy skutečně elementy, které by do příběhu o finálním vzdoru Prvnímu vzdoru a vypořádáním se s odkazem rodiny Skywalkerů zapadat mohly.

Star Wars: Epizodu IX režíruje J.J. Abrams, scénář napsal společně s Chrisem Terriem. Produkuje Kathleen Kennedy. V hereckých rolích se vracejí Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams a Carrie Fisher. Nově obsazení doplňují Naomi Ackie, Richard E. Grant a Keri Russell. Datum premiéry je stanovené na 19.12. 2019.

Zdroje: StarWars.com, J.J. Abrams, Vic Mahoney, John Boyega, Star Wars News Net, Slashfilm

« Předchozí kapitola

Galerie: 4

Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku | Fandíme filmu Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku | Fandíme filmu Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku | Fandíme filmu Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest