Spider-Man: Far From Home: Ukáže se i Maria Hill?

Spider-Man: Far From Home: Ukáže se i Maria Hill? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Máme o filmu i další potvrzení? A podívejte se, jak mohl také vypadat Iron-Spider oblek.

Před časem Samuel L. Jackson nepřímo potvrdil, že se ukáže jako Nick Fury ve Spider-Manovi: Far From Home. Nemusel by být jediným zaměstnancem SHIELDU, který se ve filmu ukáže. Před časem byl do filmu obsazený Numan Acar. A ten si na Instagramu užívá hashtagy. Občas docela výmluvné hashtagy. Jejich prostřednictvím potvrdil, že jej ve filmu uvidíme, ale možná také řadu dalších věcí.

U jednoho postu měl Hashtagy: JakeGyllenhaal, Cobie Smulders nebo Dimitri. Hashtag Jake Gyllenhaal zdánlivě potvrzuje, že se herec ve filmu opravdu objeví, i když šéf Marvelu Kevin Feige nedávno uvedl, že herec prozatím nepodepsal smlouvu. Dimitri je jméno postavy, kterou dle dostupných informací Numan Acar ve filmu hraje. Fanoušci začali spekulovat o tom, zda to není náhodou Dmitri Smerdyakov, v komiksech známý jako jako Chameleon, mistr převleků. A pak je tu samozřejmě Maria Hill (Cobie Smulders), agentka SHIELDu (nebo v tuhle chvíli bývalá agentka), která vždy věrně následovala Nicka Furyho a v Avengers: Infinity War jsme dokonce mohli vidět, jak se po jeho boku rozpadla na prach.

Acar hashtagy od postu zase smazal (asi dostal od Marvelu za vyučenou), ale fanoušci stihli udělat screenshot. Tajnůstkářství vždy posiluje dojem, že na zdánlivě nevinném postu něco bude. Že se postavy rozpadlé na prach vrátí k životu, tomu věříme asi všichni. Nicméně teď to vypadá, že konkrétně Fury a Hill přežijí i to, co se v Avengers 4 stane po jejich resurekci. A ještě je tu jedna zajímavost. Když Samuel L. Jackson sdílel obrázky, které naznačovaly, že se ve Far From Home vrátí jako Fury, sdílel také vizitku, na které stálo S.H.I.E.L.D. Byla to stará vizitka anebo se můžeme domnívat, že je SHIELD zpátky?

V galerii se můžete podívat, jak také ve Spider-Manovi: Homecoming mohl vypadat Iron-Spider oblek.

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroje: KPow, CBM

Galerie: 2

Spider-Man: Far From Home: Ukáže se i Maria Hill? | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Ukáže se i Maria Hill? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest