Jason Momoa mohl hrát záporáka pro Marvel

Jason Momoa mohl hrát záporáka pro Marvel | Fandíme filmu
U DC se zase prapůvodně ucházel o roli Batmana, i když se mu to vůbec nezamlouvalo.

Jason Momoa společně s Comic-Conem spustil propagaci Aquamana ve velkém. V jednom z rozhovorů, který aktuálně vyšel, se jej reportér zeptal, zda měl také nabídky na nějaké další superhrdinské role. Momoa uvedl, že měl schůzku s bratry Russoovými, režiséry Captaina Ameriky 2 a 3 a Avengers 3 a 4. Podle Momoy to byla jedna z nejlepších pracovních schůzek, jakou kdy měl, ale nakonec to bohužel nedopadlo. Měl hrát záporáka, ale nic bližšího neuvedl. Tady se nabízí otázka, jakou roli mu mohli Russoovi nabídnout. Jde o vzdálenou minulost, nejspíš se tedy bavíme o Captain America: The Winter Soldier. Tady se nabízejí tři varianty. Jednou je Brock Rumlow, role, kterou nakonec dostal Frank Grillo. Ten se vrátil ještě v Civil War, už jako Crossbones, ale je pravda, že v tomhle případě by Momoa o nijak velkou zakázku nepřišel. A pak jsou tu dvě ještě menší role. Callan Mulvey hrál Rumlowova kolegu, George St-Pierre hrál druhořadého záporáka Batroca v úvodní scéně filmu na lodi.

Následně Jason připomněl, že byl také součástí castingu pro Strážce Galaxie, kde se ucházel o roli Draxe the Destroyera. Tu nakonec dostal Dave Bautista. Pak přišla nabídka role v Batman v Superman. Tam měl Momoa pocit, že v danou chvíli můžou hledat jedině Batmana. A nepřišlo mu, že by roli měl šanci roli získat (protože není běloch) a se mu nezdálo, že by mu mohla sedět – připadalo mu to podobné, jako kdyby Američan měl hrát Jamese Bonda. Říkal si, že může dostat tak maximálně roli Loba nebo nějakého záporáka. Batmana tak na schůzce prezentoval stylem, jako by Bruce Wayne umřel a jeho kostým převzal nějaký pobuda. Hrál ho jako vychytralého, malátného, sarkastického týpka. A když to Zack Snyder viděl, dostal nápad.

Nejdřív si Momoa říkal, jestli je to vtip. Blond vlasy, legíny, oranžovo-zelené oblečení… Ale Snyder měl úplně jinou představu. Vlastně když dnes postavíme vedle sebe Aquamana a jeho filmového bratra Orma (Patrick Wilson), tak ten vypadá daleko víc jako klasický Aquaman a filmový Arthur Curry vypadá daleko víc jako stereotypní záporák. Ale to je prostě nová Aquamanova podoba, kterou razí aktuální komiksy, a tak nakonec pro Jasona všechno dobře dopadlo. Tedy snad – s definitivní platností o tom rozhodne až komerční a kritické přijetí Aquamanova samostatného filmu, který uvidíme letos na Vánoce.

A takhle nějak mohl Jason vypadat jako Drax:

Zdroj: EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest