Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina

Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu další potitulkové scény Deadpoola 2, největší problém pro trikaře a obecně sranda s Ryanem Reynoldsem a dalšími.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Co dalšího během panelu zaznělo? Fanoušek se na férovku Reynoldse zeptal, jestli je horší Green Lantern nebo X-Men: Origins: Wolverine. Herec diplomaticky odpověděl, že je vděčný za příležitost, kterou mu oba dva filmy daly. A taky je vděčný za tu studnici vtipů pro Deadpoola, které mu oba snímky nabídly. Natáčení obou si užil, ale zároveň je pravda, že jsou oba dost špatné.

Dále zaznělo, že v jedné z raných verzí scénáře měl Deadpool zkoušet ukrást červené křeslo z pěvecké soutěže The Voice (Hlas), což prý není vtip, ale skutečně to kdysi ve scénáři bylo. A největší problém měli trikaři s Deadpoolovýma mimi-nožkama. Ryanu Reynoldsovi se pořád nelíbily, a tak je bylo třeba neustále předělávat, dokud nebyly dostatečně roztomilé, aby se producentovi náležitě líbily.

V jednom z dodatečných rozhovorů byl Reynolds tázán také na to, že filmaři „dali Vanessu k ledu“. V popkultuře se hodně často stává, že ženská postava je v příběhu jen proto, aby mohla umřít a motivovat tak hrdinu. V současnosti je to považováno už za hodně ohrané a líné autorské klišé, které nenabízí nic nového a vlastně degraduje ženy na úroveň mrtvého motivátoru. Dokonce se pro to vžil termín „fridging“ (šoupnutí k ledu), který odkazuje k jednomu příběhu Green Lanterna, který doslova našel svoji přítelkyni strčenou do lednice. Reynolds odvětil podobně, jako scenáristé filmu v předchozích rozhovorech, že o tomhle fenoménu předtím neslyšel, ale zpětně připouští, že jde o dost ohraný koncept, a že je rád, když s Deadpoolem může naopak hranice posouvat. Zároveň dodává, že s Deadpoolem je to těžké, protože mu chtěli sebrat všechno a Vanessa je vlastně to jediné, na čem mu záleží.

Super Duper $@%!#& Cut se začne šířit od 7. srpna, zatím si můžete ukrátit čas spolu s Deadpoolovým panelem z Comic-Conu a s několika fotkami. A ano, ten Deadpoolovský ochranný kryt na záchodové prkénko byl na Comic Conu skutečně k dispozici. A vedle Reynoldse sedí Vanisher.

Zdroje: Indie Wire, EW, io9, Yahoo, Indie Wire, IW, Deadpool, CBM, Deadline

« Předchozí kapitola

Green Lantern

16.06.2011 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest