To 2: Casting potvrzuje zařazení další kontroverzní scény z knihy

To 2: Casting potvrzuje zařazení další kontroverzní scény z knihy | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Také byla obsazena řada dalších herců a Jessica Chastain začala natáčet.

Stephen King napsal To v roce 1986. Už v té době byly některé scény kontroverzní a o více než třicet let později jsou tvůrci výrazně obezřetnější. Filmaři tak z filmové adaptace hororu To bez váhání vystřihli klíčový moment knihy, kdy klučičí hrdinové hromadně souloží s Beverly Marsh, aby utužili kolektiv a rituálně se přesunuli do dospělosti. Jiná scéna, která zřejmě bude po premiéře filmu působit rozruch, ve filmu zřejmě zůstala.

Xavier Dolan (známý především jako režisér filmů jako Zabil jsem svou matku či Je to jen konec světa) byl obsazený do role Adriana Mellona. Mellon je v Kingově předloze mladý homosexuál z městečka Derry, který se schází s přítelem. V tu chvíli dvojici napadnou homofóbní agresoři a shodí Mellona z mostu. Dole ve vodním kanále na něj následně zaútočí klaun Pennywise, pro kterého je právě tento moment spouštěcím impulzem jeho návratu. Dolan se netají tím, že je velkým fanouškem prvního To, které označil za kvalitní inteligentní zábavu a svůj nejoblíbenější film 21. století. Dolan je navíc kamarádem Jessicy Chastain, která ve filmu hraje dospělou Beverly Marsh.

Chastain čerstvě začala natáčet a sdílela fotomontáž, kterou najdete dole v galerii, společně s několika dalšími fotkami, které herci v poslední době sdíleli. Dosavadní obsazení také postupně doplňují další herci. Vedle již zmiňovaného Dolana se v pokračování nově připojí také následující:

Will Beibrink jako Tom Rogan, násilnický manžel dospělé Beverly. Teach Grant jako Henry Bowers, který v prvním filmu šikanoval hrdiny (jeho mladší verzi hrál Nicholas Hamilton). V prvním filmu se mohlo zdát, že zemře, ale zřejmě to tak nebylo. V knize byl dlouhou dobu zavřený v blázinci, jakožto hlavní podezřelý (a obviněný) z vražd všech ztracených dětí v Derry. V dospělosti jej Pennywise znovu povolá do zbraně, aby mu pomohl vyřídit hrdiny jednou pro vždy. Jess Weixler potom hraje Audru Denbrough manželku dospělého Billa. V knize je Audra slavná hollywoodský herečka a narkomanka, která se snaží zbavit svojí závislosti.

Na závěr ještě video ze série „Jak to mělo skončit“:

Snímek To byl adaptací poloviny Kingova stejnojmenného románu a druhý film zadaptuje druhou polovinu. První část se soustředila na boj dětských hrdinů proti démonovi s klaunskou podobou. V pokračování se s „Tím“ střetnou už jako dospělí. Ve snímku se opět vrátí i dětští hrdinové, které budeme potkávat v sérii mnohých flashbacků. Současná a minulá dějová linka by se navzájem měly doplňovat, režisér Muschietti dodává, že ve dvojce se chce daleko víc soustředit také na temnou dimenzi, ze které To pochází. Režíruje Andy Muschietti, jako Pennywise se vrací Bill Skarsgard, role dospělých hrdinů ztvární Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone a Andy Bean. Datum premiéry je stanovené na 5. 9. 2019.

Zdroje: Jaeden Wesley, Jeremy Ray Taylor, Wyatt Oleff, Variety, Deadline,

Galerie: 5

To 2: Casting potvrzuje zařazení další kontroverzní scény z knihy | Fandíme filmu To 2: Casting potvrzuje zařazení další kontroverzní scény z knihy | Fandíme filmu To 2: Casting potvrzuje zařazení další kontroverzní scény z knihy | Fandíme filmu To 2: Casting potvrzuje zařazení další kontroverzní scény z knihy | Fandíme filmu To 2: Casting potvrzuje zařazení další kontroverzní scény z knihy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest