Krotitelé duchů 3 budou. A snad i s Billem Murrayem

Krotitelé duchů 3 budou. A snad i s Billem Murrayem | Fandíme filmu
Dan Aykroyd informuje fanoušky o nejnovějším vývoji. Blýská se na lepší časy? AKTUALIZOVÁNO: Už víme, kdo film přepíše.

AKTUALIZACE: Tak už je to venku, scénář ke Krotitelům duchů 3 přepíše Etan Cohen, muž zodpovědný za Tropickou bouři nebo první verzi scénáře k Mužům v černém 3.

S třetím dílem Krotitelů duchů je to na jako na houpačce. Chvílemi to vypadá, že už bychom se mohli dočkat, v zápětí natáčení zase něco odloží. Naposledy jste si u nás o stavu produkce mohli přečíst v článku z minulého srpna. Jak se celá situace od té doby vyvinula a jak je na tom očekávaný sequel teď?

Jak moc dobře víme, Bill Murray se rozhodl do projektu nezapojit. Dan Aykroyd se jej snažil dlouhou dobu přemlouvat, ale Bill nejspíš nevytušil z průběhu pre-produkce nic dobrého a dal ruce pryč. On obecně nemá k sequelům moc vřelý vztah a je moc dobře známý svou vybíravostí, co se filmových rolí týče. Aykroyd chce ale film dohnat ke vzniku za každou cenu, a to i bez Murrayho. Chvíli tedy zvažoval, že by pro postavu Petera Venkmana našel nové obsazení, což se ale nejeví jako nejšťastnější tah a mnohem rozumnější by bylo tuto postavu úplně vyškrtnout, nebo případně nahradit postavou úplně novou.

Další problémy nyní nastaly se scénářem. V nedávném rozhovoru s Davidem Lettermanem se Murray vyjádřil v tom smyslu, že se mu nelíbí stav, ve kterém se scénář momentálně nachází a nechce, aby to dopadlo jako s druhým dílem, který mimochodem dost otevřeně kritizuje. A možná právě i díky jeho kritice věci nyní nabraly nový směr. Dosavadní scénáristé Lee Eisenberg a Gene Stupnitsky (Kancl, Zkažená úča) dostali padáka a byli nahrazeni novým, blíže nespecifikovaným týmem. Aykroyd prohlásil, že rozhodně nemá v úmyslu novým dílem pošramotit reputaci celé série a než se opravdu začne natáčet, musí být všechno perfektní. A to očividně potěšilo i Murrayho, který se nechal slyšet, že pokud se podaří dát scénář do pořádku, je připraven přehodnotit svoje stanovisko a znovu zváží svůj návrat k roli doktora Venkmana.

Zdá se tedy, že se věci konečně, i přes velké množství překážek, ubírají správným směrem a film by mohl dříve nebo později spatřit světlo světa. A to dokonce i s Billem Murrayem na soupisce.

Zdroje: Variety, Collider, Worst Previews, WIVB

Krotitelé duchů

15.07.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest