Evil Dead: Remake nabírá obsazení

Evil Dead: Remake nabírá obsazení | Fandíme filmu
Hororová klasika je zpátky. Další partička mladých se vydává do lesa, tentokrát ne pod vedením Bruce Campbella, nýbrž sličné Jane Levy.

O chystaném remaku jsme vás poprvé informovali loni v létě a teď když je začátek natáčení v dohledu (proslýchalo se, že by se na Novém Zélandě mělo točit už teď v dubnu, ale žádného potvrzení jsme se zatím nedočkali), je načase si shrnout, co dalšího o novém Evil Dead víme. O ději jsme se od té doby dozvěděli pouze tolik, že film nebude ani úplný remake, ani úplné pokračování. Producent Sam Raimi, který je zároveň autorem originálu, by zkrátka rád téma představil mladé generaci na velkém plátně, a tak se do lesa vypraví zbrusu nová skupinka mladých lidí, aby všichni zahynuli ve spárech strašlivého Nekronomikonu - tajuplné knihy, skrze kterou do našeho světa vstupuje mocné zlo. Podle slov scenáristky Diablo Cody, která fimu upravovala dialogy (ale nemáme čekat hip řeči ve stylu Juno, Cody se přizpůsobila látce), to bude hodně krvavá podívaná.

Hlavní hrdinkou nového příběhu bude Mia, která se snaží vyrovnat se smrtí matky a do chaty v lesích odjíždí proto, aby se zde zbavila své drogové závislosti. Asi nikoho nepřekvapí, že když začne zrovna ona mluvit o obživlých stromech, její přátelé jí neuvěří. Postavu měla hrát původně Lily Collins (Sněhurka), ale nakonec ji ztvární méně známá Jane Levy (seriál Suburgatory). Dá se tušit, že po ženě do hlavní role tvůrci sáhli proto, aby se jejich hrdina nemusel porovnávat s kultovním Ashem (Brucem Campbellem).

Do chaty v lesích odjíždí Mia obklopená několika svými dobrými přáteli, mezi nimiž najdeme: Její nejlepší kamarádku, která se živí jako zdravotní sestra a hraje ji Jessica Lucas (Monstrum, nové verze Merlose Place a 90210). Jejího bratra Davida, se kterým se odcizili a hraje ho Shiloh Fernander (Červená Karkulka s Amandou Seyfried). Prakticky neznámá Elizabeth Blackmore si zahraje Davidovu snoubenku Natalie, která se zatím se zbytkem party nezná. Skupinku uzavírá vzdělanec Eric, právě jehož neutuchající zvědavost je důvodem, proč parta otevře Nekronomikon. Hrát ho bude Lou Taylor Pucci (Beginners).

Na málo známém obsazení je dobře vidět, že se nová verze Evil Dead svého předchůdce nejspíš pokusí napodobit i co se nízkého rozpočtu týče. Distribuci snímku zajistí Sony, premiéra je naplánovaná na 12. dubna 2013. Dole v galerii vidíte oficiální logo filmu. 

Zdroje: Collider, Deadline, THR, Variety 1, Variety 2, Bloody Disgusting, BOM

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest