Mission: Impossible 6: Vtipné video vysvětluje, co dělá Tomův kaskadér

Mission: Impossible 6: Vtipné video vysvětluje, co dělá Tomův kaskadér | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režisér Christopher McQuarrie se znovu rozpovídal o kníru Henryho Cavilla a také to vypadá, že jej jedovatí "fandové" odradili od natáčení komiksových filmů.

Online se objevilo vtipné video, které ukazuje, co dělá kaskadér Toma Cruise, když se točí Mission: Impossible. Obsazený herec má dobrý timing a skvěle sedí do role lehce nemotorného, naivního dobráka, který má za úkol dublovat herce, který se nikdy dublovat nenechá. Škoda jen až příliš agresivního propojení s Uberem, který video zaplatil. I tak ale legrácka určitě stojí za pozornost.

Vedle videa je v posledních dnech živo především kolem režiséra Christophera McQuarrieho. Ten jednak uvedl, že se ještě jednou v budoucnu plánuje dopodrobna vyjádřit ke knírku Henryho Cavilla, až bude mít film za sebou premiéru. Ve stručnosti zatím řekl, že se tvůrci Mission: Impossible – Fallout vynasnažili vyjít štábu Justice League vstříc, zároveň ale nemohli udělat nic, co by negativně ovlivnilo jejich vlastní film. Víc prostě udělat nemohli.

McQuarrie také naznačil, že zřejmě ztratil chuť točit Star Wars nebo komiksové filmy (v minulosti otevřeně mluvil o tom, že kdyby měl tu možnost, vůbec by se nebránil natáčení Muže z oceli 2 – zřejmě si s Henrym Cavillem padli do noty). Proč?

Můžou za to toxičtí fandové. Tahle část publika je malá, nicméně hlasitá a dost nepříjemná. Libuje si v osobních útocích, neváhá filmařům vyhrožovat třeba i smrtí, a to samozřejmě všechno jen proto, že si někdo dovolil natočit film jinak, než podle jejich představ. McQuarrie se s internetovými šikanéry dostal do styku, když se zastával Riana Johnsona. Ten statečně nese osobní útoky vůči svojí vlastní osobě (protože přece „zničil Star Wars“, takže si logicky zaslouží to nejhorší možné zacházení), ale nedávno vypěnil, když všechny únosné meze překročily rasistické, šovinistické a obecně idiotské útoky na herečku Kelly Marie Tran, která měla tu drzost, že si v jeho Star Wars: Epizodě VIII dovolila přijmout roli.

Ty nejlepší úmysly se vám občas vrátí. V Mission: Impossible – Fallout Ethan Hunt (Tom Cruise), jeho tým IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) a několik známých spojenců (Rebecca Ferguson, Michell Monaghan) závodí s časem, po tom, co se jedna mise zvrtla. Henry Cavill, Angela Bassett, Sian Brooke a Vanessa Kirby doplňují obsazení, Christopher McQuarrie opět režíruje. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 26. 7. 2018.

Zdroje: CBM, CBM II, Screen Rant,

Mission: Impossible - Fallout

27.07.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 8

Mission: Impossible 6: Vtipné video vysvětluje, co dělá Tomův kaskadér | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Vtipné video vysvětluje, co dělá Tomův kaskadér | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Vtipné video vysvětluje, co dělá Tomův kaskadér | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Vtipné video vysvětluje, co dělá Tomův kaskadér | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Vtipné video vysvětluje, co dělá Tomův kaskadér | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Vtipné video vysvětluje, co dělá Tomův kaskadér | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Vtipné video vysvětluje, co dělá Tomův kaskadér | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Vtipné video vysvětluje, co dělá Tomův kaskadér | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest