Our House: Vynález bezdrátové elektřiny přivolá duchy

Our House: Vynález bezdrátové elektřiny přivolá duchy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Až zase jednou budete toužit po mobilu, co se nabije i bez kabelu, přemýšlejte při tom, zda na vás nevlítnou bubáci. Nebo alespoň koukněte na tenhle trailer.

Koncem července se na VOD dostane horůrek Our House. Poměrně klasickou duchařinu ozvláštňuje sci-fi element – hrdina vpustí do našeho světa duchy během experimentu, který má prokázat fungování bezdrátové elektřiny. K tomu trailer také nabízí jednu zajímavě sestříhanou pasáž (je otázka, zda je to práce marketérů nebo v něco podobně tvůrčího můžeme doufat i ve filmu), ale jinak už se všechno nese na tradiční duchařské vlně: Starý barák, promíchání duší předků se zlými entitami, nadpřirozeno vidí nejprve jen ta nejmenší, sklep, schody, podkroví, kouřovití bubáci… Velké vyjetí z kolejí zkrátka nečekejme.

Takhle vypadá synopse: „Když rodiče zemřou při autonehodě, musí technický géniu Ethan opustit vysokou školu a přítelkyni, aby se postaral o mladšího bratra a sestru. Přes den se snaží vychovávat dvě děti, po nocích si hraje v garáži s vynálezem, který by mohl změnit svět – se zařízením, které produkuje bezdrátovou elektřinu. Objeví však daleko víc, než kolik doufal – jeho zařízení probudí mrtvé duše, které v domě straší. Ethan a jeho sourozenci se pokusí kontaktovat rodiče, při tom si však uvědomí, že v domě nesídlí jen přátelské duše.

Snímek jako svou celovečerní prvotinu natočil Anthony Scott Burns, scénář napsal Nathan Parker, který má na kontě několik polozapomenutých snímků, ale také Měsíc Duncana Jonese. V hlavních rolích Thomas Mann (Projekt X, Já, Earl a holka na umření) a Nicola Peltz (Transformers 4, Bates Motel). Snímek má být uvedený 27. 7.

Galerie: 6

Our House: Vynález bezdrátové elektřiny přivolá duchy | Fandíme filmu Our House: Vynález bezdrátové elektřiny přivolá duchy | Fandíme filmu Our House: Vynález bezdrátové elektřiny přivolá duchy | Fandíme filmu Our House: Vynález bezdrátové elektřiny přivolá duchy | Fandíme filmu Our House: Vynález bezdrátové elektřiny přivolá duchy | Fandíme filmu Our House: Vynález bezdrátové elektřiny přivolá duchy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest