Star Wars: Fett, Kenobi, stream a podrobně o budoucnosti

Star Wars: Fett, Kenobi, stream a podrobně o budoucnosti | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 3 obrázky
Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, Han Solo a streamování Star Wars filmů na nové Disney platformě.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Před pár dny se objevily zprávy o tom, že Disney/Lucasfilm přehodnocuje po neúspěchu Sola: Star Wars Story svoji strategii výroby spin-offů Hvězdných válek. Následně se Disney snažil trošku uklidnit vášně a prostřednictvím ABC News (Disney ABC vlastní) vzkázal, že Lucasfilm stále vyvíjí několik různých filmů, které nebyly oficiálně oznámeny. Několik jiných filmů než jsou nová trilogie Riana Johnsona a série Star Wars filmů od tvůrců Hry o trůny. Tímhle neurčitým vyjádřením ABC na jednu stranu fanoušky ubezpečuje, že se nic zásadního neděje, zároveň ale nijak nezpochybňuje, že interně může dojít k určitým změnám plánu. Collider, který jako první přišel se zprávou o pozastavení vývoje spin-offů, trvá na tom, že Lucasfilm pouze mlží a na spin-offy s Obi-Wanem a Boba Fettem skutečně čeká zásadní přehodnocení.

Posléze se svou trošku do mlýna přišel The Hollywood Reporter. Podle jeho informací Lucasfilm a Disney zásadně přehodnocují budoucí plány. Vývoj nezpomalil, ale Lucasfilm si po neúspěchu Sola líže rány. Spin-offy nejsou nutně zrušené, ale Lucasfilm přehodnocuje způsob, jakým je bude točit a propagovat. Boba Fett se podle THR stále vyvíjí, Simon Kinberg s Jamesem Mangoldem stále píší scénář, ale Mangold teď bude režírovat závodní drama Ford vs. Ferrari, takže potenciální natáčení filmu je ještě hodně daleko. Zdá se však, že po neúspěchu Sola dostane Boba Fett daleko menší rozpočet, aby nebyl problém, pokud by se tržby opět pohybovaly někde na úrovni tržeb Hana Sola. Situace kolem spin-offu s Obi-Wanem Kenobim je podle THR ještě méně zřejmá.

Další kapitola »

Galerie: 4

Star Wars: Fett, Kenobi, stream a podrobně o budoucnosti | Fandíme filmu Star Wars: Fett, Kenobi, stream a podrobně o budoucnosti | Fandíme filmu Star Wars: Fett, Kenobi, stream a podrobně o budoucnosti | Fandíme filmu Star Wars: Fett, Kenobi, stream a podrobně o budoucnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest