Star Wars: Boba Fett je opět ve hře

Star Wars: Boba Fett je opět ve hře | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 2 obrázky
Simon Kinberg opět chystá Star Wars film.

O spin-offu Star Wars s Boba Fettem jsme slyšeli nesčetněkrát. Naposledy letos v létě. Teď to opět vypadá, že se realizace blíží. Server Omega Underground zjistil, že producenti Simon Kinberg a Lawrence Kasdan připravují pro ateliéry v londýnském Pinewoodu nový Star Wars film. Proč by to měl být zrovna spin-off s Boba Fettem? Kinberg na takovém filmu pracoval už před lety, když ještě snímek připravovat Josh Trank (Kronika, Fantastická čtyřka), se kterým nakonec Lucasfilm rozvázal spolupráci dřív, než se začalo natáčet. Chystaný projekt má navíc krycí název Tin Can (plechovka), což by mohlo k okovanému Boba Fettovi určitě odkazovat.

Nevíme, o čem vlastně chystaný film s Boba Fettem (ať už jej bude chystat Kinberg nebo někdo jiný) bude pojednávat, v minulosti se mluvilo o tom, že by mělo jít o snímek, kde by Boba Fett předával pochodeň, popřípadě o tom, že by šlo o snímek o námezdních lovcích, kde by byl Fett pouze jednou z postav. Pokud by byl Boba Fett dalším chystaným spin-offem hlavní série, tak by se mohlo teoreticky začít natáčet začátkem roku 2019.

Galerie: 3

Star Wars: Boba Fett je opět ve hře | Fandíme filmu Star Wars: Boba Fett je opět ve hře | Fandíme filmu Star Wars: Boba Fett je opět ve hře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest