Star Wars: Přípravy nové trilogie začaly

Star Wars: Přípravy nové trilogie začaly | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Rian Johnson dokončil všechny povinnosti spojené s Posledním z Jediů, může vyhlížet dál do budoucnosti.

Když se hledala režisérská náhrada pro osiřelou Epizodu IX, byl často zmiňovaný Rian Johnson, se kterým se studiu výtečně spolupracovalo na vysoce hodnocené Epizodě VIII. Johnson nicméně režii Epizody IX vyloučil. Tehdy to přičítal časovému presu (ještě ani neměl dokončeného Posledního z Jediů), ale byl tu ještě jeden důvod. V listopadu bylo oznámeno, že Johnson pro Lucasfilm vytvoří úplně novou trilogii Star Wars filmů.

Na předávání cen časopisu Empire byli na novou trilogii dotázáni producent Ram Bergman a také samotný Johnson. Bergman řekl: „Pomalu jsme začali. Pomaličku, pomalu, ale začali. Snad už brzy trochu přidáme“. Johnson dodal, že je z projetu nadšený, a že se těší, až „přijde na to, jaký bude“. Johnsonova formulace je zajímavá. Je režisér pouze skromný a už na to přišel dávno? Zná zatím pouze hrubé obrysy a těší se na to, až vše rozplánuje důkladně? Anebo má snad od Lucasfilmu takhle výraznou carte blanche?

O nové trilogii zatím víme jen velmi málo. Má být zcela nezávislá na epizodické sáze rodu Skywalkerů, má představit úplně nové postavy a podívat se do nějakého dosud neprozkoumaného koutu Galaxie. S námětem přišel za Lucasfilmem sám Johnson, studio mu jej schválilo. Johnson zrežíruje minimálně první film chystané trilogie.

Na závěr rozhovor s Bergmanem a Johnsonem:

Galerie: 5

Star Wars: Přípravy nové trilogie začaly | Fandíme filmu Star Wars: Přípravy nové trilogie začaly | Fandíme filmu Star Wars: Přípravy nové trilogie začaly | Fandíme filmu Star Wars: Přípravy nové trilogie začaly | Fandíme filmu Star Wars: Přípravy nové trilogie začaly | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest