Box Office: Úžasný víkend

Box Office: Úžasný víkend | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Úžasňákovi naprosto dominují všem animovaným filmům, svět ale patří dinosaurům.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Debbie a její parťačky spadly o polovinu, což není na film pro ženskou cílovku kdovíjak skvostné, ale i tak má zlodějská komedie 20 milionů ve druhém víkendu a 80 mega po deseti dnech. Aktuálně 116 milionů globálně. I přes ztrátu projekcí a brutální konkurenci má Solo ve čtvrtém víkendu 9 milionů. To není zlé, ale ta čísla jsou prostě strašně malá. V Americe je film na 193 milionech a globálně na 340 milionech. V zahraničí je film v podstatě mrtvý a doplazí se tak někam k 370 milionům. Deadpool 2 míří v Americe ke 300 milionům a globálně je na 675 mega. Jedničku nepřekoná, ale i tak je to pro Fox hodně výdělečný projekt. 

Děsivé dědictví spadlo o slušných 48 % na 7 milionů. Nepochybně pomohly články o tom, že jde o artový horor, takže noví diváci nebyli ve druhém víkendu tak frustrovaní jako ti při premiéře. Film je na 27 milionech. Zato Hotel Artemis slétl o 70 % a dal po větším zaokrouhlení 1 milion. Po deseti dnech jsme na 5,75 milionu pro originální námět se slušným hereckým obsazením, který se prostě nechytl. Upgrade to už v Americe dotáhl nad 11 milionů, čímž se stal pro BH Tilt jejich nejlepším filmem. Další v řadě bude UnfriendedA Wrinkle in Time vyrazilo tento víkend do 245 kin, a to jen aby Disneymu konečně překonalo 100 milionů z Ameriky. Jinak je film stále obří propadák, ale alespoň to číslo tam je.

Avengers: Infinity War už mají jen z USA víc než Justice League celosvětově za celou dobu svého promítání. V amerických kinech je film na 664 milionech (za víkend utržil 5 milionů), překonal Titanic a posunul se v USA na 4. příčku žebříčku tržeb. 699 milionů třetího Black Panthera ale stále působí poměrně nedosažitelně. Celosvětová tržba činí v tuhle chvíli 2 miliardy a 20 milionů, což Infinity War řadí na čtvrtou příčku žebříčku. Pro dosažení třetího místa (Síla se probouzí) je třeba ještě 48 milionů, což bude obtížný výkon, ale nemusel by být nereálný.

Jurský svět 2 jinak stále dominuje globální návštěvnosti. Pozvolný start se měl vyhnout fotbalovému šampionátu a americké premiéře Úžasňákových 2. Film utržil 173 milionů tento víkend, z toho 112 mega z Číny. Dinosauří sequel je tedy na 370 mega z mezinárodních trhů a až v pátek odstartuje ve Státech, bude sedět na nějakých 450 mega. 

Zdroj: Forbes

« Předchozí kapitola

Gotti

15.12.2017 | USA
Krimi, Drama, Historický
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Úžasný víkend | Fandíme filmu Box Office: Úžasný víkend | Fandíme filmu Box Office: Úžasný víkend | Fandíme filmu Box Office: Úžasný víkend | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest