Predátor: Evoluce: Nová fotka z filmu a pohled na predátoří oblek

Predátor: Evoluce: Nová fotka z filmu a pohled na predátoří oblek | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 3 obrázky
Navíc se český distributor vytasil s názvem, pod nímž půjde agresivní mimozemský lovec do tuzemských kin.

První trailer na nového Predátora vzbudil povětšinou spíše rozpaky, ačkoliv snad nikdo nemohl čekat, že Shane Black bude mechanicky kopírovat jedničku či že narativ bude podobně minimalistický. Sám režisér několikrát dopředu avizoval změnu přístupu a dokola opakoval nutnost kvalitního příběhu, který by měl celou sérii někam posunout. Dle jeho soudu prostě nestačí vypakovat predátora někde na Zemi a kochat se krvavou lázní. Možná to všem nebude úplně vonět, ale Black si bezpochyby zaslouží šanci dokázat, že jeho vize bude funkční, dostatečně zábavná a v neposlední řadě i rentabilní. Druhý trailer (spíše TV spot) byl přijat výrazně lépe, nicméně hlášky typu "ty prachy na tom nejsou vůbec vidět" nebo "chybí tam osobnost typu Schwarzeneggera" se objevují zas a znovu. Jsem přesvědčen o tom, že Black si pořádnou akci šetří až do filmu, kde se nemalá investice ukáže v plné kráse.

Dnes pro vás máme další oficiální fotku a též obrázky designu predátorova "obleku" z akce CineEurope. Rovněž bylo oznámeno, pod jakým názvem vtrhne lovec lebek do českých kin (13. září 2018), přičemž distributor zřejmě v zájmu rozlišitelnosti překřtil původní označení The Predator na Predátor: Evoluce.

Zdroj fotek: predator4-movie

The Predator

03.08.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Galerie: 4

Predátor: Evoluce: Nová fotka z filmu a pohled na predátoří oblek | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Nová fotka z filmu a pohled na predátoří oblek | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Nová fotka z filmu a pohled na predátoří oblek | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Nová fotka z filmu a pohled na predátoří oblek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest