Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars

Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Solo se nevzpamatoval a Jackass humoru asi úplně odzvonilo.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

První červnový víkend měl původně obsadit Deadpool 2. Ten se ale přesunul na dřívější květnový termín a strach ze Sola tedy nechal post-memoriálový víkend relativně chudý. Nejvýraznější novinkou bylo drama Než přišla bouře od Baltasara Kormákura se Shailene Woodley a Samem Claffinem, kteří musí přežít hurikán na moři. Survival utržil decentních 11,5 milionů dolarů. Náklady se zaplatily především prodejem distribuce do zahraničí a americký distributor STX se tak musel postarat jenom o marketing. Všichni zúčastnění by určitě chtěli vidět alespoň třicítku z Ameriky.

Blumhouse nasadil sci-fi thriller Upgrade od Leigh Whanella, scenáristy Saw a Insidious. Malinká produkce lehce překročila předpokládaný debut a skončila na 4,6 milionech. V roce 2018 se i takhle malé číslo dá považovat za relativní úspěch. Podle kritiků je film povedený, ale nic zázračného, na co byste si nemohli počkat, až se bude pouštět nějakou neděli od desíti večer.

Paramountům se poslední dobu docela dařilo hlavně s Tichým místem (316 mega globálně) a Dámským klubem (47 mega v Americe). S komedií Action Point jsou ale zase v průšvihu. Projekt Johnnyho Knoxvilla o nebezpečném zábavním parku totálně pohořel s 2,3 miliony. Fanoušci Jackass stylu humoru film úspěšně ignorovali, takže tržba půjde mezi 25 nejhorších startů ve 2000 a více kinech. A to Jackass: Děda mizera ještě před čtyřmi lety startoval s 32 miliony. I střídmý rozpočet 19 milionů nijak nepomůže a absence předpremiér jak pro novináře, tak pro fandy, ukazuje, že studio do filmu taky nechtělo moc investovat.

Další kapitola »

Action Point

01.06.2018 | USA, Jihoafrická republika
Komedie
Info o filmu

Galerie: 5

Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest