Peppermint: Jennifer Garner je vraždící anděl pomsty v první traileru

Peppermint: Jennifer Garner je vraždící anděl pomsty v první traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Zabili jí rodinu, policie a soudy ji zklamaly, a tak bere právo a pořádek do vlastních rukou. Do vlastních vyzbrojených a vytrénovaných rukou.

Možná si ještě vzpomenete na seriál Alias, ve kterém Jennifer Garner zářila jako tajná agentka. Pak se ještě ukázala jako Elektra v Daredevilovi, ale z toho bylo jen manželství s Benem Affleckem, nikoliv kariéra akční hrdinky. Peppermint tak působí jako blesk z čistého nebe. Garner si ve snímku zahrála matku, které zločinci zastřelí manžela a dceru. Když se probere z kómatu, tak ji kromě špatných novinek nečeká nic dalšího – policejní a soudní aparát ji naprosto zklamou. Proto začne tvrdě trénovat a přesně pěl let po smrti svých blízkých bere spravedlnost do vlastních rukou.

Režíruje Pirre Morel, dále hrají John Gallagher Jr., John Ortiz nebo Method Man. Upoutávka se hodně soustředí na vykreslení hrdinčina duševního rozpoložení, ale jakmile dojde na lámání chleba, připomíná film Morelových 96 hodin, Přání smrti či Equalizera. Již klasicky se nabízí otázka, jak moc je vhodné brát právo do vlastních rukou, leč v tomhle případě si filmaři dali tak moc záležet s tím, aby ukázali, jak úřady zklamaly, že Jennifer v jejím řádění prostě nejde nefandit. Přelomový snímek asi nečekejme, ale zábava by to vůbec nemusela být špatná.

Galerie: 3

Peppermint: Jennifer Garner je vraždící anděl pomsty v první traileru | Fandíme filmu Peppermint: Jennifer Garner je vraždící anděl pomsty v první traileru | Fandíme filmu Peppermint: Jennifer Garner je vraždící anděl pomsty v první traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest