The Night Clerk: Tye Sheridan je jako šmírák svědkem vraždy

The Night Clerk: Tye Sheridan je jako šmírák svědkem vraždy | Fandíme filmu
Warner Bros.
Má to ale háček. V dalších rolích se představí Ana de Armas, Helen Hunt a John Leguizamo. 

V americkém státě Utah před pár dny začalo natáčení novinky Michaela Cristofera, který je poslední léta hodně viděný spíš před kamerou, než aby stál za ní. Režisér biografického kusu Gia poslal do kin poslední film v roce 2001. Tehdy jím byl erotický Sedmý hřích, kde se stejně jako v Gie dal dohromady s Angelinou Jolie. Snad už za rok by se měl vrátit s thrillerem The Night Clerk, k němuž si napsal scénář. 

Ústředním hrdinou bude noční zaměstnanec hotelu Bart Bromley, vysoce inteligentní mladík trpící autismem. Aby zlepšil své dovednosti v oblasti sociální interakce, sleduje hosty skrytými bezpečnostními kamerami. Na hotelu však dojde k vraždě ženy a hlavní podezření padne právě na Barta, který se záznam rozhodne zatajit i přes fakt, že by dokázal jeho nevinu. Když se policejní vyšetřování blíží k uzavření případu, Bart se osobně spojí s krásnou návštěvnicí Andreou, ale brzy si uvědomí, že musí najít skutečného vraha než se stane další obětí. 

Barta ztvární Tye Sheridan (Ready Player One, X-Men: Apokalypsa), k sobě bude mít atraktivní Anu de Armas (Blade Runner 2049). Duo herců doplnili ještě Helen Hunt (Po čem ženy touží) a John Leguizamo (John Wick 1 a 2). 

Zdroj: Comingsoon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest