Bourne 5: Damon a Renner spolu v jednom filmu?

Bourne 5: Damon a Renner spolu v jednom filmu? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Jak si tvůrci představují Bourneovu budoucnost?

Bourneův odkaz vstoupí do naši kin už začátkem srpna, je tedy naprosto logické, že tvůrčí tým už uvažuje pěkně dopředu a zamýšlí se nad situaci, jakým směrem by mohla budoucnost značky dál pokračovat. Scenárista a režisér v jedné osobě Tony Gilroy sice ve své novince přinese úplně novou postavu hlavního hrdiny, nový program, kterému se upsal, provázanost s původní trilogií je však i z trailerů poměrně dobře patrná. Ostatně jméno Jasona Bournea bylo jednotlivými postavami z filmu v ukázkách hojně zmiňované, dokonce se objevila i nějaká ta fotka s tváří postavy Matta Damona. Tvůrci se zkrátka snaží snímek prodat také přes obličej, jenž je s touto značkou nejsilněji spjatý, zároveň si však nechávají otevřena dvířka pro budoucí pátý díl, který téměř určitě přijde, pokud Odkaz finančně uspěje (s uváděným rozpočtem 90 mega by to neměl být při síle značky takový problém, šance navíc zvýšil i nedávný posun premiéry).

To nyní potvrdil i producent snímku Frank Marshall: "Ve filmu uvidíte hned několik odlišných programů, které se liší ve způsobech výcviku agentů. My si pro další film necháváme v úvahu všechny možnosti, mým snem nicméně je, aby se v pátém díle spolu objevili Jeremy Renner a Matt Damon." Kontrast obou postav by byl rozhodně více než zajímavý, což naznačil v rozhovoru pro Empire sám Renner: "Příběhové pozadí mojí postavy je úplně jiné než v případě Bournea. Aaron Cross přesně ví, kým je, do programu se totiž sám přihlásil poté, co působil v armádě. Chce být součástí něčeho většího, ovšem tuto možnost mu nakonec jeho nadřízení seberou a on se rozhodne vydat cestou pomsty." Vidět Rennera s Damonem např. bok po boku by byl jistě solidní kalibr (ostatně spojovaní více postav jedné značky do jednoho filmu se v hollywoodu momentálně nosí, viz např. Rychle a zběsile), otázkou nicméně je, jak se k celé věci postaví především druhý zmíněný. Damon se totiž již dříve vyjádřil ve smyslu, že pokud se režie nechopí Paul Greengrass, nemáme počítat ani s ním. Jestli se jeho názor změní, uvidíme nejspíš až po premiéře Bourneova odkazu.

Kromě toho tu máme od Empireu k dispozici i dvě obálky nového čísla a také dvě fotky, na kterých hraje hlavní roli právě Renner.

Bourneův odkaz

10.08.2012 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 4

Bourne 5: Damon a Renner spolu v jednom filmu? | Fandíme filmu Bourne 5: Damon a Renner spolu v jednom filmu? | Fandíme filmu Bourne 5: Damon a Renner spolu v jednom filmu? | Fandíme filmu Bourne 5: Damon a Renner spolu v jednom filmu? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest