Bourneův odkaz: Čeká nás ještě větší spiknutí, než Matt Damon tušil

Bourneův odkaz: Čeká nás ještě větší spiknutí, než Matt Damon tušil | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Co režísér Tony Gilroy chystá pro nejnovější snímek z Bourneova světa? Navíc tři nové fotografie. AKTUALIZACE: Nový trailer!

AKTUALIZOVÁNO o japonský teaser, který obsahuje něco málo nových záběrů.

I po vydařeném teaseru se řada lidí stále domnívá, že Bourne bez Bournea nedává smysl, a tak se Tony Gilroy snažil v posledním rozhovoru pro MTV hasit, jak se dalo. Ze všeho nejdříve Gilroy připomenul, že na celé sérii spolupracoval jako scenárista, takže se nemusíme bát, že by se série chápal někdo, kdo netuší, o co v Bourneově světě jde. Zároveň Gilroy fanoušky ubezpečil, že je mu jasné, že se série musí pohnout úplně novým směrem.

Což rozhodně neznamená, že by Odkaz trilogii nějak negoval. Příběh pokračuje stále ve stejném světě a plně vychází z předchozích událostí. To co jsme viděli v trilogii, byl ale pouze vrcholek ledovce a spiknutí je ve skutečnosti mnohem větší, než se na první pohled zdálo. V Bourneově ultimátu se kompromitující informace dostaly na veřejnost (úvodní část Odkazu by se dokonce měla odehrávat souběžně se závěrem Ultimáta), což je pro osoby v pozadí celého spiknutí velký problém, který musí nějakým způsobem řešit.

Nemusíme se však bát, že by nás čekal další příběh agenta se ztrátou paměti. Na rozdíl od Bournea, který především trpěl morální kocovinou z toho, co udělal, když ještě nebyl člověkem, za jakého se považuje dnes, Aaron Cross (Jeremy Renner) amnézií netrpí ani v nejmenším a jeho největší starostí je vědomí katastrofálních následků, které se dostaví, pokud se mu nepodaří splnit jeho misi. Bourneův odkaz sice půjde sledovat i samostatně, ale fanoušci si v něm najdou řadu odkazů na původní trilogii.

Jiný musí být Odkaz kromě jiného také proto, že v dnešní době (podle Gilroye) Bourneův styl nasnímání a vyprávění napodobuje každý druhý televizní seriál. Proto je potřeba přinést něco nového. V minulosti tvůrci slibovali hlavně větší rozpočet a díky tomu epičtější měřítko, tak uvidíme, co se z řečí o „jiném stylu“ vyvrbí. Pozitivní je přinejmenším to, že si chce Renner, podobně jako třeba Tom Cruise, se kterým nedávno spolupracoval na Mission Impossible 4, dělat všechny kaskadérské scény sám, což se obvykle pozitivně projeví na uvěřitelnosti akce a její intenzitě.

Připomínáme, že film má u nás premiéru 30. srpna (na Slovensku o týden dříve). Do té doby vám snad čekání zpříjemní naše bourneovské novinky.

 

Bourne Legacy: Japonský teaser

 

 

Další zdroje fotek: EW, Kinopopisk.ru

Bourneův odkaz

10.08.2012 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 3

Bourneův odkaz: Čeká nás ještě větší spiknutí, než Matt Damon tušil | Fandíme filmu Bourneův odkaz: Čeká nás ještě větší spiknutí, než Matt Damon tušil | Fandíme filmu Bourneův odkaz: Čeká nás ještě větší spiknutí, než Matt Damon tušil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest