Blbý a blbější 2: Jim Carrey vycouval

Blbý a blbější 2: Jim Carrey vycouval | Fandíme filmu
Co Jima naštvalo? A má projekt bez něj šanci?

Už zhruba rok vás pravidelně informujeme o tom, že Jim Carrey, Jeff Daniels i bratři Farrellyovi stojí o natočení pokračování komediálního hitu Blbý a blbější. Dokonce se už i začal psát scénář a vše nasvědčovalo tomu, že se Dumb and Dumber To (tak se sequel měl jmenovat, překládat můžeme asi jako Blbý a blbější do toho!) opravdu dočkáme. Teď Jim Carrey z ničeho nic obrátil a z projektu vycouval.

Své rozhodnutí odůvodnil tím, že už je frustrovaný z laxního přístupu studia Warner a nechápe, z jakého důvodu Warneři váhají. Carrey dokonce žertem prohlásil, „I would have thought Dumb and Dumber To was a no-brainer, after all it's implied in the title“, což by se dalo do češtiny velice volně parafrázovat (při snaze o zachování nadsázky) jako „pokračování k Blbý a blbější by nechtěl točit jen blbec“.

Pokud ale patříte mezi věrné fanoušky Harryho a Lloyda, tak vězte, že vše ještě možná není ztraceno. Režiséři Farrellyovi o natáčení stále stojí, stejně jako Jeff Daniels, který se dokonce k Carreymu rozhodnutí vyjádřil v tom smyslu, že ho naprosto chápe, ale že věří, že ještě změní názor.

Zdroje: ET Online, Huffington Post

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest