Božský Bruce 2 už se chystá

Božský Bruce 2 už se chystá | Fandíme filmu
Jim Carrey se chce zaprodat mrzkému dolaru.

Jim Carrey zažil opravdový úspěch naposledy se snímkem Yes Man z roku 2008 a od té doby to s ním jde od deseti k pěti. Ne, že by byl jeho loňský Pan Popper a jeho tučňáci komerčním propadákem, to ani zdaleka, ale díru do světa taky neudělal a neexistuje snad nikdo, kdo by o tom filmu mluvil vyloženě hezky. Nejspíš právě proto Carrey sází na jistotu a konečně se uvolil k tomu, do čeho se mu dřív vůbec nechtělo – chystá několik pokračování. Už v listopadu začal vznikat scénář pro další díl Blbého a Blbějšího, teď je na řadě i regulérní dvojka Božského Bruce.

Ten už se dočkal volného pokračování v podobě Božského Evana, který si ale po zásluze počínal v pokladnách naprosto příšerně. Universal ale v koncept stále věří (a také se mu jistě stýská po téměř půlmiliardových tržbách, které první Bruce přinesl), a tak se Jimovým kouzlem pokusí diváky očarovat ještě jednou. Carrey sice nic oficiálně nepodepsal, ale už dříve o pokračování projevil zájem a podle magazínu Variety teď Universal najal scenáristy, kteří mají napsat film přímo jemu na tělo.

Těmi scénáristy by měli být Jarrad Paul a Andrew Mogel, což jsou pánové, kteří napsali právě zmiňovaného Yes Mana. To nezní jako úplně špatná volba, tenkrát šlo o velice příjemnou romantickou komedii, ale ruku na srdce, potřebujeme vidět dalšího Božského Bruce? Ani ten první nebyl kdovíjaké terno, základní myšlenka už je značně vyčerpaná a vlastně ani není vůbec jisté, jestli by se do svých rolí byli ochotni vrátit také Morgan Freeman a Jennifer Aniston. To už i to znovushledání necenzurovaných tupců, Blbého a blbějšího, působí jako zajímavější nápad.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest