Third Kind: Příchozí pro letošní rok v traileru

Third Kind: Příchozí pro letošní rok v traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Vypravte se společně s výzkumníky na tajuplným signálem. Ozývá se ze Země, která má být už dlouhé roky neobydlená...

Yorgos Zois na sebe upozornil na mezinárodní festivalové scéně snímkem Iterruption, který diváky překvapil originální zápletkou (Skupina diváků sleduje experimentální divadlo, když v tom je maskovaní muži se zbraněmi donutí k účasti ve hře. A nikdo neví, jestli je to pořád jenom jako…), takže není divu, že jeho další počin na sebe opět přitáhl pozornost, i když se jedná jen o krátký (32 minut) film.

Novinka se jmenuje Third Kind (Třetí druh) a na první pohled může svým vizuálem připomínat rok a půl staré Příchozí – Také se jedná o sci-fi, také melancholicky vyprávěnou - se střízlivým vizuálem, také sledujeme vědce ve skafandrech, kteří přicházejí do kontaktu s jakousi neznámou (nebo alespoň nám neznámou) zkušeností. V tomhle případě nejsou hrdiny lingvisté, kteří kontaktují mimozemšťany, ale archeologové, kteří zkoumají lidskou civilizaci. Přilétají na Zemi mnoho let po té, co byla opuštěna a lidé hledali útočiště ve vesmíru. Z povrchu vychází signál o pěti tónech, a tak tým výzkumníků zkoumá, odkud se vlastně vzal.

Níže si můžete přehrát trailer a sami dát do komentářů vědět, jestli krátký film působí zajímavě. Prozatím se snímek chystá na festival v Cannes, ale o mezinárodní distribuci se stará firma Salaud Morisset, která spolupracuje mimo jiné s HBO, popřípadě lze kartu snímku nalézt v katalogu služby Mubi (prozatím bez možnosti přehrání), která je dostupná i u nás, takže je reálná šance, že čeští a slovenští zájemci budou mít reálnou příležitost Third Kind vidět.

Zdroj: Variety

Galerie: 5

Third Kind: Příchozí pro letošní rok v traileru | Fandíme filmu Third Kind: Příchozí pro letošní rok v traileru | Fandíme filmu Third Kind: Příchozí pro letošní rok v traileru | Fandíme filmu Third Kind: Příchozí pro letošní rok v traileru | Fandíme filmu Third Kind: Příchozí pro letošní rok v traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest