Two Scoops: Spolupracujte na filmu Roberta Rodrigueze

Two Scoops: Spolupracujte na filmu Roberta Rodrigueze | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nepotřebujete filmové vzdělání ani peníze, pouze nápad, odvahu a jakoukoliv kameru, třeba váš mobil.

Z dokumentu Side by Side jsme zjistili, že je režisér Robert Rodriguez někdo, kdo chce neustále posouvat hranice digitální kinematografie. A pokud s ním sdílíte podobné názory a stanoviska, můžete posunout jednu hranici společně s ním. Ano, přesně vy!

Robert Rodriguez totiž natočil před nějakou dobou vlastní krátkometrážní snímek Two Scoops, ve kterém dvě, jak jinak než pohledná, dvojčata ženského pohlaví rozvážejí zmrzlinu, aby se pak následně převlékla do praktické výstroje a za pomoci originálních zbraní začala likvidovat životu nebezpečná monstra. Zajímavé na snímku je, že Rodriguez nechal ve filmu pár prázdných míst, které zatím vyplňuje pouze zelené pozadí a žádá všechny fanoušky, filmové nadšence, začínající režiséry, animátory, grafiky a v neposlední řadě obyčejné lidi, aby mu film pomohli zkompletovat.

Film je rozdělen do tří aktů, z nichž práce na prvním probíhají právě teď. Co potřebujete udělat? Na oficiálních stránkách projektu, který zaštiťuje společnost Blackberry, si stáhněte scénář filmu, vymyslete vlastní postavu speciálního agenta, poté ji natočte nebo sami zahrajte slovo od slova na mobil, webkameru či profesionální kameru a nahrajte na vlastní YouTube kanál. Celé video pak sdílejte na příslušné internetové stránce společnosti Blackberry. Pokud si na herectví netroufáte, je tu ta nejjednodušší možnost – vyfoťte se, sami sebe nebo sebe jako nějakou netradiční postavu, a fotku zašlete taktéž Rodriguezovi. Ten vybere, kdo z vás bude viset na nástěnce pohřešovaných obyvatel městečka, kde se příběh odehrává.

Na duben by se měli pomalu připravovat grafici a výtvarníci, protože tehdy se začnou přijímat příspěvky do Aktů 2 a 3, ve kterých online dobrovolníci budou moct navrhovat zbraně, prostředí a samotné monstrum. Co vy na to? Pokusí se někdo z vás do projektu zapojit?

Two Scoops

 

Zdroje: Collider, Blackberry, Fast Co-Create

Galerie: 6

Two Scoops: Spolupracujte na filmu Roberta Rodrigueze | Fandíme filmu Two Scoops: Spolupracujte na filmu Roberta Rodrigueze | Fandíme filmu Two Scoops: Spolupracujte na filmu Roberta Rodrigueze | Fandíme filmu Two Scoops: Spolupracujte na filmu Roberta Rodrigueze | Fandíme filmu Two Scoops: Spolupracujte na filmu Roberta Rodrigueze | Fandíme filmu Two Scoops: Spolupracujte na filmu Roberta Rodrigueze | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest