Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger?

Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Disney má nejrychlejší miliardu a Mexiko novou komediální superstar.  
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Abyste si nemysleli, že Avengers a Thanos zastrašili všechny filmy, MGM a Lionsgate vyslaly do kin remake filmu Overboard. Původní film s Kurtem Russellem a Goldie Hawn u nás jako Přes palubu se změnil na distribučního Manžela na zkoušku. Důležitá je ale hlavní role. Eugenio Derbez, mexická star s hity Bez návodu a Milovník po přechodu, znovu přilákal cílovku do kin a anglicko-španělský remake utržil 15 milionů. Derbez tak potvrzuje svůh statut komediální hvězdy, i když tentokrát je to takový "normální" hit se standardním víkendem. Minulé Derbezovy filmy z nějakého důvodu hodně vydělávaly v neděli. Na film zašly hlavně ženy nad 25 let, a proto bude mít Manžel během nadcházejícího Dne matek docela brutální konkurenci v podobě Life of the Party a Breaking In. Přesto čekejte zřejmě znovu okolo třicítky v konečném výsledku.   

V dalším filmu znovu spojila síly trojice Charlize Theron, režisér Jason Reitman a scenáristka Diablo Cody a po jejich Znovu a jinak přichází Tully, snímek o strastech čerstvých matek. Film utržil v 1300 kinech hodně slabé 3 miliony a je asi jedno, že jde o hodně povedený film. V dnešní době je ale asi příliš malý na to, aby se mu dařilo jinde než na Netflixu. Pořád je to ale lepší než Bad Samaritan, solidní thriller s Davidem Tennantem, který startuje ve 2000 kinech s 1,6 milionu. Osmá nejhorší premiéra pro film takhle široce nasazený. Škoda, že se toho nechytli třeba v Blumhouse nebo u Stevena Soderbergha, protože nový distributor Electric Entertainment očividně nevěděl, co s tím. 

Tiché místo je v pátém víkendu na 7,6 milionech. V Americe má horor 160 mega a bude jedním z nejúspěšnějších originálních kousků tohoto roku. Alespoň ve Státech. Globálně je na 255,3 milionech a těch 0,3 milionu je důležitých, protože třeba horor Uteč je neměl a Tiché místo je teď ve světovém žebříčku nad ním. Jsem božská5 milionů ve třetím víkendu. Velká anti-kampaň na internetu za to opravdu nestála a ve výsledku neškodný film s Amy Schumer dosáhl tento víkend na 38 milionů. Rampage Ničitelé stovku z Ameriky nakonec nedají, zatím jsme na 84,7 milionech. Videoherní adaptace ale s 377 miliony globálně překonala 352 mega Angry Birds a bude tak nějakou dobu na herním žebříčku druhá. Warcraft se 433 miliony je hodně daleko, ale Rampage Ničitelé nestálo 165 milionů, aby se o taková čísla vůbec muselo snažit. 

Další kapitola »

Přes palubu

16.12.1987 | USA
Komedie, Romantický
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger? | Fandíme filmu Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger? | Fandíme filmu Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger? | Fandíme filmu Box Office: Eugenio Derbez jako další Avenger? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest