Anon: „Anonymita je nepřítel", tvrdí se v dalších trailerech

Anon: „Anonymita je nepřítel", tvrdí se v dalších trailerech | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Dvojice ukázek na nový film režiséra Obchodníka se smrtí vypadá hodně zajímavě. Připravte se na "zneužívání dat Facebookem na třetí".

Režisér Andrew Niccol mívá dobré náměty pro filmy, avšak z těch nejzajímavějších stále vyčnívá jeho jednadvacet let stará Gattaca. Myšlenka ve Vyměřeném čase také nebyla marná, ale tam přinejmenším mě osobně s postupem děje hodně mrzela až příliš okatá podoba s Bonnie a Clydem.

Novinka Anon by však mohla nabídnout vzrušující zážitek, i když je pravda, že několik snímků, kde díky moderní technologii lze proniknout do cizího soukromí, tu už také máme. Nicoll se ale mohl podívat na citlivé téma zcela jinou optikou, takže naší pozornost má. A zatímco první ukázka mě oslovila jenom napůl, tak ty dvě aktuální budí rozhodně lepší dojem. 4.5. bude titul dostupný na Netflixu.

V hlavních rolích se představí Clive Owen jako Sal Frieland a Amanda Seyfried jako Dívka. Postavy potkáme v nepříliš vzdálené budoucnosti, kde jsou soukromí, nevědomost nebo anonymita minulostí. Soukromé vzpomínky jsou zaznamenávány a zločin skoro přestal existovat. Při pokusu o vyřešení sérií nevyřešených vražd narazí Frieland na mladou dívku, která obešla systém a zmizela. Nemá žádnou identitu, minulost a ani žádný záznam. Sal si začne uvědomovat, že tohle nemusí být konec zločinu, ale teprve začátek. Proto Dívku musí rychle najít, než se stane příští obětí. 

Zdroj plakátu: Firstshowing

Anon

USA, Německo
Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Anon: „Anonymita je nepřítel", tvrdí se v dalších trailerech | Fandíme filmu Anon: „Anonymita je nepřítel", tvrdí se v dalších trailerech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest