Anon: Amanda Seyfried uniká velkému bratrovi

Anon: Amanda Seyfried uniká velkému bratrovi | Fandíme filmu
Vedle Clivea Owena, který si zahraje zvláštní roli detektiva ve světě bez zločinu, uvidíme v novince od režiséra Gattaky také blonďatou krásku, která uniká šmíráckému systému.

Režisér Andrew Niccol se připravuje na sci-fi jménem Anon a kromě Clivea Owena se do ní nechala čerstvě zlákat Amanda Seyfried, která naposledy účinkovala v Méďovi 2 nebo v nové adaptaci Pana. Nicméně můžeme si ji pamatovat také z hororu Jennifer's Body - Bacha kouše!, kde čelila démonem posedlé Megan Fox. Zazpívala si ve filmových Bídnících nebo se vydala na divoký západ ve westernové komedii Všechny cesty vedou do hrobu. Momentálně herečka natáčí nové epizody seriálu Twin Peaks.

Pro herečku a režiséra nebude jejich spolupráce premiérou, protože už před několika lety ji Niccol obsadil do Vyměřeného času. V Anonu si zahraje mladou ženu, která není zapsána v žádné databázi, což je zvláštní, poněvadž svět, ve kterém žije, neexistuje ochrana osobních údajů, soukromí nebo zločin. Že zločin nebyl vymýcen ani zdaleka, si začíná pomalu uvědomovat detektiv v podání Owena, který ženu najde.

Zdroj: Screen Daily

Anon

USA, Německo
Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest