Blackhawk: Steven Spielberg chystá komiksový DC film

Blackhawk: Steven Spielberg chystá komiksový DC film | Fandíme filmu
DC Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Váleční elitní letci se pustí do boje s osou zla, ponorkovými letadly, antigravitačními tanky, koly války a svůdnými femmes fatales.

S DC novinkami se nám maličko roztrhl pytel, přitom tuhle asi nikdo nečekal. Nejnovější komiksový projekt pro studio Warner připravuje Steven Spielberg. Jeho produkční společnost Amblin Entertainment připraví akční dobrodružství Blackhawk a cílem je, aby Spielberg projekt sám režíroval. Studio si pochvaluje spolupráci na Ready Player One a rovnou se těší na další kooperaci. Scénář píše tradiční Stevenův kolega David Koepp, který napsal třeba Jurský park, Indiana Jonese a Království křišťálové lebky nebo Válku světů.

V komiksech se Blackhawk představil poprvé už v roce 1941, tehdy ještě pod značkou Quality Comics. DC sérii získal do své stáje v roce 1957. Blackhawk je tajemný vůdcem perutě Blackhawk, elitní mezinárodní skupiny letců (obvykle se sedmi klíčovými členy). Ti za druhé světové války operovali z tajné základny na ostrově Blackhawk a bojovali jak s osou zla, tak s řadou komiksových padouchů, jako byli King Condor nebo Killer Shark. V jejich příbězích hrály roli také nejrůznější femmes fatales a sci-fi válečné stroje, jako obojživelná „žraločí letadla“, létající tanky nebo Kolo války – obří ozubené kolo s kulomety. V době jeho největší slávy se lépe než Blackhawk prodávaly už jen komiksy se Supermanem.

Aktuálně Spielberg chystá Indianu Jonese 5, následně přijde na řadu jeho verze West Side Story a teprve někdy potom bude čas na Blackhawka. Což by nicméně nemělo tak vadit, alespoň do té doby bude projekt perfektně připravený k realizaci.

Na titulce je Lady Blackhawk, jedna z mnoha variací na klasickou verzi komiksu.

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Blackhawk: Steven Spielberg chystá komiksový DC film | Fandíme filmu Blackhawk: Steven Spielberg chystá komiksový DC film | Fandíme filmu Blackhawk: Steven Spielberg chystá komiksový DC film | Fandíme filmu Blackhawk: Steven Spielberg chystá komiksový DC film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest