X-Force: Proč byl film zrušený

X-Force: Proč byl film zrušený | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Ještě než nám X-Force představil Deadpool, chystala se úplně jiná týmovka drsných x-menovských hrdinů. Co se s nimi stalo?

Asi víte, že součástí Deadpoola 2 bude také tým X-Force, a že tenhle tým by do budoucna měl dostat samostatný film. Ale možná už si nevzpomenete, že ještě před tím, než byl definitivně schválený samostatný film pro Deadpoola, koketovalo studio Fox s myšlenkou, že natočí úplně jiný X-Force film. Proč byl vlastně zrušený a co jsme od něj mohli čekat, o tom se rozpovídal režisér Jeff Wadlow, který tenkrát měl projekt realizovat.

Wadlow uvádí, že napsal námět scénáře a studiu se hodně líbil. Součástí film byl také Deadpool, kterému chtěl Wadlow po zmršeném X-Men Origins: Wolverine napravit pověst a dokonce i mluvil s Ryanem Reynoldsem o tom, zda by si v jeho filmu nechtěl roli zopakovat. Jinak se ale film měl daleko víc soustředit na Cablea a na New Mutants (mladé mutanty), ze kterých se měla stát polovojenská jednotka. Jeffova představa byla taková, že X-Men jsou ty děti, které měly štěstí, že si pro ně přiletěl Profesor X tryskáčem a vychoval je ve své soukromé škole po boku dalších mutantů. Ve členy X-Force vyrostli ti mutanti, kteří chodili do úplně obyčejné školy, žádné další mutanty třeba ani nikdy po celé dospívání nepotkali, nikdy jim s jejich odlišností nikdo nepomohl a prostě se se vším museli nějak vypořádat sami.

V jednu chvíli ale Fox dospěl ke kritickému momentu, kdy se rozhodoval, zda dá zelenou Deadpoolovi neb X-Force a přednost dostal Deadpool. V tu chvíli byla Wadlowova verze zrušena a zmizela v propadlišti dějin. Režiséra to samozřejmě trochu mrzí, zároveň ale říká, že tak to prostě v Hollywoodu chodí a navíc je fanouškem Deadpoola s Ryanem Reynoldsem, takže je do jisté míry rád, že věci nakonec dopadly, jak dopadly.

A co vy? Také jste s výsledkem spokojení? Baví vás hravý Deadpool a jeho svět? Nebo by vás víc lákala drsnější, vážnější Wadlowova verze? Dole v galerii můžete vidět několik artworků, které naznačují, jak měl film vypadat.

Zdroj: Collider

Galerie: 4

X-Force: Proč byl film zrušený | Fandíme filmu X-Force: Proč byl film zrušený | Fandíme filmu X-Force: Proč byl film zrušený | Fandíme filmu X-Force: Proč byl film zrušený | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest