Meg: Nová fotka obřího žraloka

Meg: Nová fotka obřího žraloka | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jason Statham se chlubí tím, že si se žraloky zaplaval.

Magazín EW zveřejnil novou fotku ze snímku Meg, ve kterém Jason Statham zachraňuje podmořské průzkumníky před obřím žralokem. Na fotografii si můžete bestii porovnat s maličkými plavci. Statham se pochlubil, že během příprav na natáčení snímku měl příležitost s žraloky plavat. Byl přímo ve vodě při krmení asi dvacítky nebo třicítky žraloků bělavých. Herec tvrdí, že když byl ve vodě, tak už byl klidný, nervozitu pocítil předtím, na lodi. Zvláštní zážitek všem rozhodně doporučuje. Něco mi říká, že většina z nás si se žraloky nejspíš vystačí v kině, nicméně se můžete podívat alespoň na to, jak Jasonovi šly zamlada skoky do vody:

Meg pojednává o hlubokomořské ponorce z mezinárodního výzkumného programu, která je napadena tvorem, o kterém se léta myslelo, že je vyhynulý. Plavidlo je vyřazeno z provozu a uvízne na dně nejhlubšího příkopu Pacifiku, s posádkou uvězněnou uvnitř. Čas utíká a čínský oceánograf (Winston Chao) najme potápěče Jonase Taylora (Jason Statham), aby zachránil posádku i samotný oceán před nezastavitelnou hrozbou: 22 metrů dlouhým žralokem, známým jako Megalodon. Oceánografova Suyin (Li Bingbing) je nejprve proti, ale pak se sama k Jonasovi přidá. Avšak netuší, že potápěč se už před lety s hrozivou stvůrou jednou potkal. Teď musí překonat svůj strach a nasadit život, aby zachránil všechny uvězněné pod hladinou, což jej postaví ještě jednou tváří v tvář největšímu predátorovi všech dob.

Scénář postupně psali Dean Georgaris a posléze Jon a Erich Hoeberovi. Románovou předlohu napsal Steve Alten. Dále hrají Masi Oka, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Page Kennedy, Jessica McNamee, Olafur Darri Olafsson, Robert Taylor a Sophia Shya Cai. Režíruje Jon Turteltaub, natáčení začalo na Novém Zélandu a později se produkce přesunula do Číny. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 9.8. 2018.

Zdroj: EW

Meg: Monstrum z hlubin

10.08.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 2

Meg: Nová fotka obřího žraloka | Fandíme filmu Meg: Nová fotka obřího žraloka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest