Marvel doufá, že polovina jeho režisérů budou ženy

Marvel doufá, že polovina jeho režisérů budou ženy | Fandíme filmu
Kolik stáli Avengers: Infinity War, co nejvíc prodraží natáčení filmu a proč se tak často točí před zeleným pozadím, místo v reálných kulisách.

Victoria Alonso je společně s Kevinem Feigen a Louisem D’Espositem nejvyšší představitelkou Marvel Studios. Ve společnosti měla na starost nejprve vizuální efekty a teď dohlíží na fyzický průběh natáčení jednotlivých projektů.

V rozhovoru pro Hollywood Reporter se dotkla hned několika různých témat, na sociálních sítích a filmových serverech však vyvolala největší vlny zmínka o tom, že by byla Alonso ráda, aby do budoucna polovinu filmů točily pro Marvel ženy. Když si nicméně rozebereme celou odpověď, není až tak dramatická. Podle Alonso musí pokaždé točit film osoba nejpovolanější a je úplně jedno, jestli je to muž nebo žena. Rozhodně nesouhlasí s tím, že by se mělo určovat, který film musí natočit muž, který žena. Nicméně by byla ráda, kdyby v budoucnosti začalo být naprosto přirozené, že zhruba polovina nejvhodnějších kandidátů budou zkrátka a dobře ženy.

Alonso se zmínila také o několika praktických záležitostech. V rozhovoru nevyvrátila reportérovu zmínku o tom, že Avengers: Infinity War stáli přes 300 milionů dolarů. Dále uvedla, že kdyby bylo na ní, tak točí prakticky jen v reálných kulisách, protože herci pak podávají lepší výkony. Nicméně stavění kulis je asi dvojnásobně drahé oproti modelování virtuálních kulis v počítači, a tak zkrátka stavění reálných kulis není vždycky možné. A kvůli čemu filmy nejčastěji překračují rozpočet? Kvůli počasí. V Londýně a Atlantě každou chvíli prší, nečekaně teď pršelo i v Los Angeles, při natáčení Captain Marvel. A při natáčení vodopádové scény Black Panthera pro změnu svítilo sluníčko hercům neustále do očí, a tak bylo nutné práci znovu a znovu přerušovat.

Zdroj: THR

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest