Johnny English 3: Mr. Bean legračně padá v traileru

Johnny English 3: Mr. Bean legračně padá v traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Johnny English Strikes Again, ale nečekejte, že by se po letech starý pes naučil novým kouskům.

Johnny English Strikes Again s prvním plnohodnotným trailerem a je to prozatím taková rozpačitá směs. Traileru nechybí několik podařených fórů, pokud máte rádi starý dobrý slapstick, tedy grotesku zaměřenou na nejrůznější rány a padání. Zbytek je nicméně naprostý průměr, který nijak nepřekračuje věci, které jsme už viděli v jiných parodických komediích. Jediným zpestřením je v takových chvílích Rowan Atkinson, který neztratil nic ze své typické gumovosti, bezelstnosti a zuřivosti. Pokud by film měl dopadnou stejně jako trailer, tak na nás čeká veskrze průměrná komediální záležitost, která lehce přesluhuje. Ale třeba Rowan po letech ještě překvapí.

Rowan Atkinson se vrací jako tajný agent popleta, který vždy shodou šťastných náhod dokáže svojí neschopnosti navzdory všechny případy zdárně vyřešit. Nové dobrodružství začíná v momentě, kdy kybernetický útok odhalí identitu všech ostatních britských tajných agentů a Johnny zůstává poslední nadějí britské tajné služby. English je tedy zpátky z důchodu a po hlavě se pouští do mise, jejímž cílem je najít geniálního hackera. Jakožto muž nemnoha talentů, který zamrzl v době analogové, musí Johnny překonat nástrahy moderních technologií, aby svůj úkol dokázal dokončit.

Režíroval David Kerr, který dosud působil jako seriálový režisér nepříliš známých sérií. Scenárista William Davies se může pochlubit snímky Dvojčata, Stůj, nebo maminka vystřelí, Spláchnutej, Jak vycvičit draka nebo oběma předchozími díly Englishe. Vedle Atkinsona hrají Ben Miller, Olga Kurylenko, Emma Thompson a Jake Lacy. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 25. 10. 2018.

Johnny English

06.04.2003 | Velká Británie, Francie
Akční, Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Johnny English 3: Mr. Bean legračně padá v traileru | Fandíme filmu Johnny English 3: Mr. Bean legračně padá v traileru | Fandíme filmu Johnny English 3: Mr. Bean legračně padá v traileru | Fandíme filmu Johnny English 3: Mr. Bean legračně padá v traileru | Fandíme filmu Johnny English 3: Mr. Bean legračně padá v traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest