Johnny English 3: První teaser teď, trailer už zítra

Johnny English 3: První teaser teď, trailer už zítra | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Rowan Atkinson bude opět nesmírně nemotorný a vyřeší díky tomu velkou špionážní šlamastiku.

Johnny English před patnácti lety možná neměl ambice bojovat o nehynoucí kritické uznání a obdiv, nicméně jako solidní parodie na bondovky posloužil slušně, zvlášť díky gumovému Rowanu Atkinsonovi v hlavní roli. Plus minus to samé platí o dvojce. Oba snímky navíc dokázaly zčtyřnásobit svůj rozpočet, takže proč nepokračovat. Sedm let po Johnny English Reborn tak přichází Johnny English Strikes Again, čili Johnny English znovu zasahuje.

Rowan Atkinson se vrací jako tajný agent popleta, který vždy shodou šťastných náhod dokáže svojí neschopnosti navzdory všechny případy zdárně vyřešit. Nové dobrodružství začíná v momentě, kdy kybernetický útok odhalí identitu všech ostatních britských tajných agentů a Johnny zůstává poslední nadějí britské tajné služby. English je tedy zpátky z důchodu a po hlavě se pouští do mise, jejímž cílem je najít geniálního hackera. Jakožto muž nemnoha talentů, který zamrzl v době analogové, musí Johnny překonat nástrahy moderních technologií, aby svůj úkol dokázal dokončit.

Režíroval David Kerr, který dosud působil jako seriálový režisér nepříliš známých sérií. Scenárista William Davies se může pochlubit snímky Dvojčata, Stůj, nebo maminka vystřelí, Spláchnutej, Jak vycvičit draka nebo oběma předchozími díly Englishe. Vedle Atkinsona hrají Ben Miller, Olga Kurylenko, Emma Thompson a Jake Lacy. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 25. 10. 2018.

První teaser se ohlíží za předchozími filmy, dává ochutnat ten nový a slibuje plnohodnotný trailer, který dorazí už zítra.

Johnny English

06.04.2003 | Velká Británie, Francie
Akční, Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Johnny English 3: První teaser teď, trailer už zítra | Fandíme filmu Johnny English 3: První teaser teď, trailer už zítra | Fandíme filmu Johnny English 3: První teaser teď, trailer už zítra | Fandíme filmu Johnny English 3: První teaser teď, trailer už zítra | Fandíme filmu Johnny English 3: První teaser teď, trailer už zítra | Fandíme filmu Johnny English 3: První teaser teď, trailer už zítra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest