X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain

X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 13 obrázků
Pokud je nejnovější zpráva přesná, tak je odhalení úlohy Jessicy Chastain skutečně nečekané. A jak nákladné budou přetáčky?

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že dle nepotvrzených informací se měl v X-Men: New Mutants objevit v krátkém cameu Jon Hamm jako Mr. Sinister, ale byl z filmu vystřižený a místo něj se má objevit jiný herec v jiné roli. Teď možná víme proč. Podle šéfredaktora Tracking-Boardu, který přišel i s předchozí zprávou o New Mutants, by se Mister Sinister mohl objevit jinde a v jiné podobě. Údajně by to mělo být v X-Men: Dark Phoenix, kde by navíc postavu měla hrát Jessica Chastain!

Dosud se nevědělo, koho vlastně herečka hraje. Zřejmé bylo, že ztvárňuje záporáka filmu a bylo vyvráceno, že by hrála Lilandru, vládkyni mimozemského národa Shi'ar. V jednom z rozhovorů herečka uvedla pouze tolik, že hraje „nepozemskou postavu se schopností měnit podobu, která ovlivňuje Jean Grey/Phoenix pro svoje vlastní účely“. Změna podoby skutečně patří mezi schopnosti Mr. Sinistera, ale to ještě samozřejmě nemusí nic dokazovat. Pokud by ale opravdu Chastain Sinistera hrála, tak nevíme, zda tvůrci postavě ve filmu jednoduše změnili pohlaví, anebo se jedná o Miss Sinister, což je v komiksech dokonalý Sinisterův klon, akorát v ženské podobě.

V komiksech je ve své nejtradičnější podobě Mr. Sinister genetik (občanským jménem Nathaniel Essex) silně ovlivněný Darwinem, který má tendenci manipulovat evolucí lidské rasy. V sešitech je na něm pikantní to, že se narodil už v 19. století, ale tam byl jeho osud také silně provázán s jiným padouchem, Apocalypsem, takže je docela klidně možné, že ve filmech bude jeho osud vykreslený odlišně. Essex si neustále pohrává s geny, klonováním či silami mutantů a patří mezi nejvýraznější x-menovské záporáky.

Hollywood Reporter se ve vlastní zprávě rozepsal o přetáčkách, které na film čekají. Dle interních zdrojů se má upravovat něco ve třetím aktu, tedy během vyvrcholení filmu. Úpravy nebudou mít zřejmě nějaké katastrofické měřítko, ale úplně malé nejspíš také nebudou – je na ně vyčleněno 10 milionů dolarů.

Poslední zmínka o X-Men: Dark Phoenix přišla od Tye Sheridana, který momentálně obíhá novináře v rámci propagace Ready, Player, One. Sheridan znovu zopakoval něco, o čem tvůrci a herci hovoří už delší dobu, tedy že snímek bude hodně ukotvený v realitě, bude se držet při zemi. Vlastně to bude daleko víc drama, než superhrdinský film v klasickém slova smyslu. Tak budeme zvědaví, až se snímek za rok konečně dostane do kin.

Připomínáme, že Nathanielova firma Essex Corp. byla poprvé zmíněna v potitulkové scéně X-Men: Apocalypse:

X-Meny dal profesor Charles Xavier dohromady proto, aby chránili svět, který je nenávidí. X-Meni bojovali v řadě bitev, zažili spolu mnoho dobrodružství napříč galaxiemi, zápasili s nepřáteli s neomezenou mocí, ale nic z toho je nemohlo připravit na šok, který je čeká. Jedna z nich, Jean Grey, získala sílu za hranicemi všeho chápání a ta síla ji naprosto zničila. X-Meni se musí rozhodnout mezi svou drahou přítelkyní a osudem celého vesmíru. Premiéra snímku v ČR a na Slovensku je 14. 2. 2019.

Zdroje: THR, Collider, Meet The Movie Press

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 14

X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Koho hraje Jessica Chastain | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest